Met nieuws van o.a.
partners

Maak kennis met next gen mesh wi-fi, de TP-Link Deco X60

Deco-X60-wifi

TP-Link introduceert zijn eerste Wi-Fi 6 multiroom mesh Wi-Fi systeem—Deco X60. Voorzien van de nieuwe generatie Wi-Fi 6 technologie met ondersteuning voor MU-MIMO, OFDMA, en 1024-QAM. Deco X60 zorgt voor een drastische verbetering in netwerkcapaciteit en efficiëntie.

Meer verbindingen voor optimale streaming prestaties
Met de revolutionaire combinatie van OFDMA en MU-MIMO van Wi-Fi 6 bouwt de Deco X60 een efficiënter netwerk dat de gemiddelde doorvoer verviervoudigt op aangesloten apparaten in drukke omgevingen. Dit verbetert de netwerkcapaciteit en verlaagt de latentie voor een vlot netwerk zonder haperingen.

De nieuwste 1024-QAM en hogere symbol rate werken samen om de snelheid te boosten tot 3Gbps, ideaal voor intensieve taken zoals online gamen en 4K video streamen. Zo kan de hele familie genieten van meeslepende films en series met vlekkeloze beeldkwaliteit en kraakhelder geluid zonder buffering.

Gefocuste dekking overal in en rond het hele huis
Deco X60 maakt gebruik van BBS Coloring, dit detecteert data en markeert frames van omliggende netwerken, dit voorkomt onnodige vertraging en storing van het Wi-Fi-signaal. Met Beamforming kan de Deco X60 de locatie van de verbonden apparaten vaststellen en het signaal daar op focussen om zo de verbinding te optimaliseren.

De Deco X60 wifipunten werken samen om met helderdere en sterkere signalen, geboost door BSS Coloring en Beamforming het hele huis en daar omheen van Wi-Fi te voorzien en dode hoeken aan te pakken. Zo creëer je in ieder huishouden de snelst mogelijke verbinding.

Uitstekend beveiligde Wi-Fi
Dankzij de geävanceerde WPA3 encryptie en TP-Link HomeCare powered by Trend Micro, is de Deco X60 een van de meest veilige Mesh Wi-Fi-apparaten op de markt en biedt een veilige online ervaring voor de hele familie. TP-Link HomeCare technologie bevat Antivirus, Ouderlijk toezicht en QoS om privédata en IoT apparaten te beschermen tegen digitale inbrekers. De beveiligingsdatabase update automatisch om het netwerk te beschermen tegen de nieuwste cyberdreigingen.

De installatie en het beheer verlopen via de eenvoudig te gebruiken Deco app, binnen enkele minuten is dankzij een paar simpele stappen het complete netwerk geïnstalleerd. Deco X60 werkt met Alexa en vormt het hart van smart homes.

Beschikbaarheid
De TP-Link Deco X60 3-pack is nu beschikbaar in de BeNeLux voor een adviesprijs van €399,99

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?