Met nieuws van o.a.
partners

Joseph Joseph DoorStore voor een geordende keuken

DoorStore, collectie, Joseph Joseph

Met de lancering van de DoorStore collectie is elke keuken, groot of klein, met het grootste gemak geordend te houden. Want: een opgeruimde keuken is een happy keuken! De DoorStore collectie van Joseph Joseph benut de nu vaak ongebruikte kastruimte op een slimme manier. De collectie bestaat uit alledaagse keukentools die je vanaf nu handig kunt opbergen aan de binnenkant van je keukenkastje. Ruimtebesparend, hygiënisch en altijd de meest gebruikte keukenbenodigdheden binnen handbereik!

DoorStore Chop
Deze set van 2 antislip en dubbelzijdige snijplanken met slanke vormgeving is ideaal om aan de binnenkant van een keukenkastje, zijkant van de koelkast of aan de muur te bevestigen. De snijplanken hebben 2 verschillende formaten en een oppervlak met textuur zodat wat je snijdt netjes blijft liggen en krassen minder zichtbaar zijn. De DoorStore Chop is verkrijgbaar voor € 31,95.

DoorStore Utensils
Je keukenhulpjes in een afgesloten ruimte opbergen is niet alleen minder rommelig maar ook nog eens hygiënischer. De set bestaat uit 2 spatels en 2 lepels met flexibele siliconen uiteinden en zijn dus te gebruiken in alle soorten pannen (hittebestendig tot 250 °C). De Nylon handvatten hebben vrolijke kleuren en zijn hittebestendig tot 200 °C. De DoorStore Utensils set is verkrijgbaar voor € 37,50.

DoorStoreKnives
Deze messenset bestaat uit een koksmes, santokumes, kartelmes en schilmesje gemaakt van roestvrijstaal met een siliconen coating. Door het slimme design heeft elk mes zijn eigen plek in de houder en grijp je nooit mis. De DoorStore Knives is verkrijgbaar voor € 53,99.

Compo 4
Met deze handige gft afvalemmer ruim je makkelijk en snel etensresten op die in een gewone afvalbak snel gaan stinken. De regelbare ventilatieopening vermindert vocht en geurtjes. Dankzij de brede opening schraap je gemakkelijk de restjes van je bord zonder dat ze naast de bak belanden. De afvalemmer heeft een inhoud van 4 liter en is verkrijgbaar bij Bijenkorf, fonq.nl en bol.com voor € 26,95.

Makkelijk bevestigen
De gehele DoorStore collectie bevestig je eenvoudig, snel en zonder gereedschap op elk gewenst oppervlak, keukenkastje, muur of aan de zijkant van de koelkast, dankzij de krachtige 3M VHB tape.

De producten zijn verkrijgbaar bij Bijenkorf, fonq.nl en bol.com

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?