Met nieuws van o.a.
partners

Help tuinvogels de winter door

Bird-Feeder-Tube-Eva-solo

Eva Solo is bekend vanwege haar trendy huis-, tuin- en keukenartikelen met Scandinavische uitstraling. Ook voor de gevederde tuinbezoekers waren er vogelhuisjes en voederbakjes van glas, geweven materialen of roestvrij staal. Deze winter komt Eva Solo met een nieuw design én twee nieuwe producten: de Bird Feeder Tube en Bird Bath.

Nieuw: Bird Feeder Tube
Het is voor vogels lastig om in de winter, wanneer het vriest en sneeuwt, aan voedsel te komen. Gelukkig kun jij ze een handje verder helpen met de trendy Bird Feeder Tube. Deze voederbuis is gemaakt van prachtig mat, wit keramiek en is eenvoudig aan een muur, boom of hek te bevestigen. Het kleine zitstokje van gelakt hout biedt een veilige landingsplaats voor de vogels. De Bird Feeder Tube kan het hele jaar door gebruikt worden en is eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek. De compacte voederbuis heeft een lengte van 33.5 cm, breedte van 9.5 cm en hoogte van 8 cm. De adviesverkoopprijs van de Bird Feeder Tube is €44,95.

Nieuw: Bird Bath
Met dit hangende vogelbadje komen de vogels het hele jaar door bij je langs. Met het praktische nylon ophangkoord van 1 meter lang is de Bird Bath eenvoudig op te hangen en ook weer af te halen. Het wederom matte, witte keramiek is weerbestendig en dus in ieder seizoen te gebruiken. Met een (vochtige) doek is het vogelbadje makkelijk schoon of droog te maken. De Bird Bath heeft een doorsnede van 25 cm en een hoogte van 11 cm. De adviesverkoopprijs is €44,95.

Over Eva Solo
Eva Solo is een familiebedrijf dat al 100 jaar lang innovatieve producten op de markt brengt en dat niet voor niets vele designprijzen in de wacht heeft gesleept. Bij het Deense bedrijf draait alles om mooi, maar ook functioneel design en het gebruik van de juiste materialen.
Dit is bij alle collecties terug te zien, van de keukencollectie en glaswerk tot de woonaccessoires en de outdoor collectie. Voor een van binnen tot buiten stijlvol huis, moet je bij Eva Solo zijn.

Dit bericht is te koop bij:


OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?