Met nieuws van o.a.
partners

Geen muis of ander gespuis

header-plaag

Zwarte korrels op je aanrecht, een gat in de broodzaak, een vreemde, vieze geur. Oh nee hè. Muizen. Je had er misschien nog niet eens één zien lopen. Maar face it: je hebt ongenode gasten.

Wat een dilemma. Hoe langer je aarzelt, hoe groter groeit je probleem. Familie Muis plant zich razendsnel voort en verspreidt ziektes. Je aangevreten voedselvoorraad kan zo de container in, als jij gezond wilt blijven. En als de muizenbuikjes vol zijn? Dan starten ze met kabels, meubels en je zorgvuldig aangelegde isolatie. Een knaagdier moet z’n tandjes slijpen, immers, en gangenstelsels bouwen.

Confronterend

Een kat nemen is wel een heel grote stap. Zelf op jacht? Gif of muizenvallen zijn opties. Maar hoe weet je zeker dat je de hele familie pakt? Of bij een diervriendelijke val: hoe lang duurt het voor de buiten gezette clan zichzelf weer toegang tot jouw huis verschaft? Zo kun je maanden blijven rommelen. En voor de softies onder ons: een dodelijke val zetten voor een dier met een zacht vachtje en glanzende kraalogen is best een beetje confronterend. Het is geen mier die je even vertrapt. En je wilt niemand onnodig laten lijden. Je snapt het al: ongediertebestrijding is een vak.

Professionals

Gelukkig zijn er professionals. Dan is de kwestie in één keer klaar. In 24 uur! Want zo snel komt Van der Velden Ongediertebestrijding langs en weet het bedrijf de ‘de brandhaard’ van de plaag te vinden en te verdelgen. Alle sporen worden uitgewist. Dat geldt trouwens ook voor ander ongedierte. Zoals wespennesten, houtwormen, vliegen, mollen, mieren, duiven of kakkerlakken. ‘Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!’ zoals Van der Velden Ongediertebestrijding het zelf zegt.

Drie stappen

Je hoeft maar drie stappen te zetten. Contact opnemen. Jouw gunstige prijsopgaaf ontvangen. Een afspraak maken. En binnen 24 uur zijn ze er dus. Wat een opluchting. Je kunt bellen, mailen of je terug laten bellen door je telefoonnummer in te vullen op de website. Voor Amsterdam: 020 290 4639 of ongedierte bestrijden. Voor omgeving Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht is dat: 085 019 3181 en muizen bestrijden.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?