Met nieuws van o.a.
partners

Doe-het-zelfklussen verliepen nog nooit zo vlot: YOUseries

YOUseries-Bosch

Bosch zet de wereld van de doe-het-zelvers op zijn kop met elektrische gereedschappen: De allereerste YOUseries van Bosch ter wereld voor doe-het-zelvers. Eenvoudig, compact, anders.

Eenvoudig: gemakkelijk te bedienen zonder voorkennis
Compact: drie kleine, snoerloze krachtpatsers voor dagelijks gebruik
Anders: doe-het-zelfklussen waren nog nooit zo eenvoudig, dankzij het nieuwe gamma elektrisch gereedschap

“Power has a new size.” Dat is de claim van de nieuwe YOUseries van Bosch, die de doe-het-zelfwereld op zijn kop zet: met deze drie kleine snoerloze hulpmiddelen voor dagelijks gebruik wil Bosch aantonen dat doe-het-zelfklussen nu ook in stijl kunnen gebeuren. De accuschroefboormachine, de veelzijdige schuurmachine en de handstofzuiger hebben allemaal een aparte look: een nieuw concept met stijlvolle kleuren in sienna en zwart. Bovendien zijn ze opvallend compact. Dankzij het nieuwe design zijn deze kleine dagelijkse hulpmiddelen uit de YOUseries een streling voor het oog en pure verwennerij voor de hand. Een toonbeeld van kracht en stijl in een nieuw formaat: ze zijn tot 50 procent kleiner dan hun broertjes uit de 12 V-productfamilie en toch verrassend krachtig. Hiervoor zorgt een nieuwe cel met hogere capaciteit, die voortaan deel uitmaakt van het accupack. Dit houdt in dat de accu-cel en de elektronica zich voortdurend aanpassen aan de respectieve toepassingen. Het maakt niet uit of u boort, schroeft, schuurt of stofzuigt: dankzij de nieuwe reeks kunnen creatievelingen hun huis snel, handig en op een intuïtieve manier mooier maken, zonder voorkennis of expertise.

Door het compacte en stijlvolle design van deze kleine krachtpatsers zijn ze ook makkelijk thuis op te bergen en liggen ze steeds binnen handbereik. Bovendien ogen ze mooi en passen ze in elke ruimte. Doe-het-zelfklussen verliepen nog nooit zo vlot.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?