Met nieuws van o.a.
partners

Bosch en Gardena zetten samen een accu alliantie op

De Power for All Alliance

Bespaar geld, ruimte en tijd met één accu voor vele merken: Bosch en Gardena zetten samen een accu alliantie op Bosch Power Tools opent zijn 18V-accusysteem van de divisie “Doe-Het-Zelf en Tuin” voor andere fabrikanten en zorgt zo voor een mijlpaal: Bosch en Gardena zullen in de toekomst een samenwerking opzetten, samen met andere toonaangevende merken, om zo een van de grootste merk-overstijgende platformen aan te bieden voor toepassingen in en rond uw huis: De Power for All Alliance. De basis van deze alliantie is Bosch accu technologie. “Wij openen ons systeem voor andere fabrikanten om zo gebruikers meer flexibiliteit te bieden dan ooit tevoren.

In de toekomst kunnen ze één en dezelfde 18V-accu gebruiken, zowel op doe-het-zelfgereedschap, tuingereedschap en huishoudtoestellen van Bosch, dan wel op gereedschap van de merken Gardena, Emmaljunga, Gloria, Wagner en Rapid,” zei Henk Becker, President van Robert Bosch Power Tools GmbH. Bij aankoop van een nieuwe machine van de Power for All Alliance zal dit onze gebruikers in de toekomst geld, ruimte en tijd besparen. Een stapel niet onderling te gebruiken of incomplete sets van accu’s en laders van verschillende merken zal dus verleden tijd worden! Het gezamenlijke doel is om een van de grootste merk-overstijgende accusystemen aan te bieden, om zo de breedst mogelijke toepassingen bij u thuis te bieden: doe-het-zelf-gereedschap, tuin- en reinigingsapparaten, huishoudapparaten, machines voor oppervlaktecoating, vrije tijd, kamperen en nog zoveel meer.

Accu technologie van Bosch overtuigt zowel de partners als de gebruikers
Pär Åström, President van Gardena: “Onze gebruikers zoeken één sterke, betrouwbare en veelzijdige accu die ze kunnen gebruiken voor vele toepassingen in en rond hun huis en tuin. Daarom hebben wij, bij Gardena, besloten om met Bosch de samenwerking aan te gaan en de Power for All Alliance op te zetten.” “We zijn ervan overtuigd dat draadloos en flexibiliteit de toekomst is. De Power for All Alliance is een win-win situatie voor iedereen,” bevestigde Markus Kress, President en eigenaar van Gloria House and Garden.

Wat belangrijk is voor de gebruiker, is dat de ruim 20 miljoen 18V-accu’s voor doe-het-zelf- en tuingereedschap die Bosch produceerde sinds 2007, compatibel zullen blijven met de overeenstemmende laders. Bosch biedt reeds een breed assortiment van doe-het-zelf- en tuingereedschap accu’s aan dat systematische wordt uitgebreid in de komende jaren. Gardena zal zijn volledige 18V-assortiment omzetten naar het alliantie accusysteem voor het komende tuinseizoen. Alle overige partners zijn ofwel reeds uitgerust met Bosch accu’s of zullen gradueel hun assortiment aanpassen. Binnen de Power for All Alliance, zullen alle partners zich gezamenlijk inzetten om in de toekomst de flexibiliteit in het gebruik van accumachines in het dagelijks leven verder te ondersteunen.

De opening en uitbreiding van het accusysteem creëert substantieel toegevoegde waarde voor de gebruiker en is een belangrijke groeipilaar voor Bosch. “De vraag naar accu gereedschap groeit gestaag. Over 5 jaar zal hun aandeel reeds gegroeid zijn van 40 naar 60 procent. De investering in ons accusysteem is een investering in de toekomst,” zei Henk Becker. De oprichting van de alliantie is een voorbode van een samenwerking met sterke merken. Gesprekken met andere fabrikanten zijn reeds begonnen.

U kan meer informatie vinden over de Power for All Alliance op
www.powerforall-alliance.com.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?