Met nieuws van o.a.
partners

20 cm wandspiegel van simplehuman in nieuwe kleuren beschikbaar

simpelhuman-spiegel

De 20 cm wandspiegel van simplehuman is beschikbaar in vier nieuwe kleuren: roségoud, pulido, messing en donkerbrons. Met de nieuwe kleuren sluiten de wandspiegels van simplehuman nog beter aan op verschillende interieurstijlen en persoonlijke smaken. De nieuwe kleuren wandspiegels zijn via de website verkrijgbaar.

Een goede spiegel en voldoende licht zijn onmisbaar in ochtend als je make-up aanbrengt en je klaarmaakt voor de dag. Zo loop je bij onvoldoende licht het risico de foundation ongelijk te verdelen en met vlekken op het gezicht naar buiten te gaan. De wandspiegel van simplehuman biedt met het tru-lux verlichtingssysteem een slimme sensor die ervoor zorgt dat dat niet gebeurt.

Met 600 lux is het tru-lux verlichtingssysteem ruim twee keer helderder dan andere wandspiegels. In de ring van de spiegel is een uniek patroon van micro-reflectoren gelijkmatig verspreid. De kleurweergave-index van het verlichtingssysteem is 90 CRI en bootst natuurlijk zonlicht na. Door het volle kleurenspectrum zijn de kleinste details zichtbaar. Dit biedt jou de zekerheid dat als je er in het licht van deze spiegel goed uitziet, je er in elke omgeving goed uitziet. De duurzame led-verlichting gaat 40.000 uur mee, wat betekent dat als je de spiegel iedere dag één uur gebruikt, je meer dan 100 jaar van deze spiegel kunt genieten.

Doordat de spiegel tot vijf vergroot, wordt precisiewerk, zoals het epileren van je wenkbrauwen of het aanbrengen van mascara, een stuk makkelijker. De spiegel biedt een uitzonderlijk gedetailleerd beeld waarmee je je hele gezicht in één keer kunt blijven zien. Dankzij de slimme multi-sense sensor gaat het licht automatisch aan als je gezicht dichterbij de spiegel komt. Als je klaar bent gaat het licht automatisch uit.

Dankzij de vier nieuwe kleuren is de wandspiegel van simplehuman is een stijlvolle aanvulling op ieder interieur. De stevige, roestvrijstalen telescopische draaiarm maakt het mogelijk om de spiegel soepel en moeiteloos in de juiste positie te plaatsen. De spiegel kan rechtstreeks aan de muur worden bevestigd. De 20 cm wandspiegel van simplehuman past in ieder interieur en is nu verkrijgbaar in geborsteld staal, pulido, roségoud, messing en donkerbrons.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?