Met nieuws van o.a.
partners

Polar introduceert de OH1 +, een veelzijdige optische hartslagmeter met bluetooth en ANT+

Polar-OH1-+

Polar, al veertig jaar toonaangevend fabrikant van draagbare sport- en fitnesstechnologie, introduceert vandaag de Polar OH1 +, een optische hartslagmeter die geschikt is voor een breed scala sporten.

De meegeleverde zwembrilclip maakt deze sensor ideaal voor zwemmers en dankzij de bluetooth- en ANT+-connectiviteit koppel je de OH1 + ook gemakkelijk aan de loopband in de sportschool en aan fietscomputers. Dankzij het interne geheugen dat tot tweehonderd uur activiteiten kan opslaan en de batterij die tot twaalf uur meegaat, biedt de OH1 + je de vrijheid om tijdens al je activiteiten je hartslag te tracken, zonder dat je een sporthorloge of borstband nodig hebt.

Met de comfortabele en wasbare armband kan de OH1 + tijdens runs, fietsritten en trainingen op de onder- of bovenarm gedragen worden, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. Voor zwemmers wordt de tot dertig meter waterdichte OH1 + geleverd met een handige zwembrilclip, waarmee de hartslag op de slaap gemeten wordt. Hiermee is de OH1 + de meest veelzijdige hartslagtracker voor alle sporters, vooral wanneer een borstband niet mogelijk of comfortabel is.

Nauwkeurigheid: Polars wetenschappelijk ontwikkelde, gepatenteerde optische hartslagmeter verzekert betrouwbare, accurate tracking.

Comfort: de kleine sensor die gemakkelijk op de meeste zwembrilletjes past en de zachte, stoffen armband zijn comfortabel om te dragen.

Veelzijdigheid: zwemmers kunnen hun hartslag in real-time laten volgen op Polars of andere apparaten met bluetooth of ANP+, de Polar Beat mobiele app en andere fitness-apps. In Polar Beat krijgen gebruikers toegang tot real-time hartslagdata, trainingsbegeleiding en Polars Smart Coaching-functionaliteit.

Gebruiksgemak: het interne geheugen van de OH1 + biedt ruimte voor tweehonderd uur trainingsdata, de USB-oplaadbare batterij gaat tot twaalf uur mee en via firmware-updates kan de functionaliteit steeds worden uitgebreid.
Polar-OH1-+2

“Polar blijft toonaangevend in hartslagtechnologie omdat we onze hardware en software continu verbeteren en de standaard voor accuratesse en betrouwbaarheid blijven verhogen”, zegt Riikka Rae, Product Segment Manager bij Polar. “De borstband en het sporthorloge zijn zeer zinvol in training, maar de OH1 + is ontworpen als comfortabel alternatief wanneer er hogere eisen zijn aan hartslagmonitoring. Met de bluetooth en ANT+ van de OH1 + kun je bijvoorbeeld je hartslag naar je smart trainer sturen, terwijl je Polar sporthorloge je trainingsbelasting registreert, waardoor de intensiteit van je training altijd accuraat wordt vastgelegd.”

De Polar OH1 + met zwembrilclip en is verkrijgbaar in zwart, grijs en oranje voor €79,90 bij Polars geselecteerde verkooppunten en de website van Polar. Huidige gebruikers van de Polar OH1 en H10 kunnen nu ook gebruik maken van ANT+-connectiviteit via een software-update.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?