Met nieuws van o.a.
partners

Ergonomische eyecatchers

Leitz Ergo WOW

Waar je ook werkt, thuis of op kantoor, het is belangrijk om een goede werkhouding aan te houden. Als bijvoorbeeld je beeldscherm niet op de juiste kijkhoogte staat, of je voeten niet goed op de grond staan, resulteert dat al snel in vervelende klachten zoals hoofdpijn of RSI. Nu zijn er natuurlijk diverse handige middelen die je helpen een juiste werkhouding te vinden, maar deze maken je werkplek er nou niet bepaald aantrekkelijker op. Daarom heeft Leitz een serie met eigentijdse ergonomische hulpmiddelen ontwikkeld die zowel op kantoor als op je werkplek thuis gezien mogen worden: Leitz Ergo WOW. Van schommelende voetensteun tot hippe muismat met polssteun; alles in een modern jasje met frisse kleuren. Dat werkt niet alleen een stuk fijner, het ziet er allemaal ook nog eens hartstikke mooi uit!

De Leitz Ergo WOW serie bestaat uit vier producten: een monitorstandaard, een muismat met polssteun, een polssteun voor je toetsenbord en een voetensteun. Alle producten zijn in twee hoogtes verstelbaar en worden gekenmerkt door een strak wit design met een opvallend kleuraccent. Leitz Ergo WOW producten stimuleren niet alleen een correcte werkhouding, maar zorgen dankzij hun minimalistische ontwerp ook voor een mooi georganiseerde, aantrekkelijke werkplek, of dat nu thuis of op kantoor is. Zo voorkom je niet alleen klachten, maar verbeter je tegelijkertijd je productiviteit.

Ergonomische werkhouding
Veel scholen weten allang dat af en toe bewegen goed is voor de bloedsomloop en concentratie. Dus waarom niet even lekker schommelen tijdens het werk? De Leitz Ergo WOW voetensteun garandeert een goede houding en veel ergonomisch zitcomfort dankzij zijn verstelbare hoogte en brede antislip oppervlak. En omdat het tegelijkertijd een heerlijke schommel is voor je voeten, stimuleert hij bovendien je bloedsomloop en daarmee ook je productiviteit. De Leitz Ergo WOW verstelbare monitorstandaard zorgt ervoor dat je computerscherm precies op de voor jou perfecte kijkhoogte staat, zodat je tijdens het werken recht vooruitkijkt. Hierdoor zit je rechtop en wordt een ergonomische werkhouding gestimuleerd. Het moderne design geeft je bovendien de slimme mogelijkheid om je toetsenbord na gebruik eronder te schuiven. Zo heb je meteen een opgeruimd bureau.

Polsondersteuning
Naast de voetensteun en monitorstandaard bevat de Leitz Ergo WOW serie twee ergonomische polssteunen. Zo geeft de muismat met verstelbare polssteun niet alleen zachte, comfortabele ondersteuning om je pols zo stil mogelijk te houden, hij biedt ook nog eens de beste tracking in zijn klasse voor optische en lasermuizen. Daarnaast is er ook een losse polssteun om bij je toetsenbord te gebruiken. Deze zorgt ervoor dat de houding van je polsen zo optimaal mogelijk blijft tijdens het typen.

De WOW-filosofie
De producten uit de Leitz Ergo WOW serie behoren tot de Leitz WOW range met handige kantooraccessoires om je werkplek in te richten en lekker te kunnen werken, zoals nietmachines, multifunctionele pennenbakken, mappen, ordners en opbergboxen. Daarbij wordt de WOW-filosofie gevolgd dat een saai bureau niet uitnodigt om aan het werk te gaan. Sterker nog, een werkplek die je zelf hebt mogen inrichten stimuleert je productiviteit met meer dan 30%. Met Leitz WOW kun je kiezen uit allerlei vrolijke kleuren om je werkplek helemaal naar jouw eigen smaak en voorkeur in te kunnen richten. Zo krijg je een werkplek waar je vrolijk van wordt, of je nu thuis of op kantoor werkt. En dat werkt een stuk beter!

De Leitz Ergo WOW serie is beschikbaar in de accentkleuren groen, blauw, roze en zwart, en onder andere verkrijgbaar via 123inkt.nl

Adviesprijzen
Leitz Ergo WOW Verstelbare Monitorstandaard, vanaf € 39,99
Leitz Ergo WOW Polssteun voor toetsenbord, vanaf € 24,99 (vanaf augustus leverbaar)
Leitz Ergo WOW Muismat met verstelbare polssteun, vanaf € 19,99 (vanaf augustus leverbaar)
Leitz Ergo WOW Verstelbare Voetensteun, vanaf € 59,99 (alleen in zwart verkrijgbaar)

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?