Met nieuws van o.a.
partners

Sony introduceert ‘Perfect for PlayStation 5’ voor BRAVIA XR Tv’s

Perfect for PlayStation 5 BRAVIA XR Tv

Sony’s lanceert vandaag de ‘Perfect for PlayStation 5’ campagne voor BRAVIA XR tv’s. Deze XR-modellen bieden een fantastische game-ervaring met meeslepend beeld en geluid. Speciaal voor deze BRAVIA XR  ‘Perfect for PlayStation 5’-televisies introduceert Sony twee gloednieuwe functies voor de PS5: Auto HDR Tone Mapping en Auto Genre Picture Mode. Deze functies ondersteunen een beeldsnelheid tot wel 120fps met superscherpe 4K resolutie, voor HDMI 2.1 compatibele games. De Z9J modellen hebben zelfs een input-lag van slechts 6,0ms. Dit zorgt voor een uitzonderlijk soepele game-ervaring en uitstekende response bij schiet-, sport- en andere veeleisende actiegames.

De BRAVIA XR tv’s (A90J,  A80J,  X95J,  X90J en Z9J) van Sony bieden schitterende, realistische beelden met heldere kleuren en in het oog springende contrasten. Daarnaast zorgt Sound-from-Picture Reality voor een uniek geluid waardoor elke actie tijdens een game of een film levensecht lijkt.

‘Perfect for PlayStation 5’ BRAVIA XR – exclusieve functies
Auto HDR Tone Mapping
Met Auto HDR Tone Mapping worden de HDR-instellingen tijdens de eerste PS5-set-up onmiddellijk geoptimaliseerd. PS5 herkent individuele BRAVIA tv-modellen automatisch en selecteert de beste HDR-instellingen voor de tv. De geoptimaliseerde HDR Tone Mapping zorgt voor een weergave van alle cruciale details en kleuren, ook in contrastrijke scènes.

Auto Genre Picture Mode
BRAVIA XR tv’s kunnen detecteren wanneer iemand een game speelt of een film of tv kijkt. Met Auto Genre Picture Mode schakelt de tv automatisch in Game Mode wanneer een game gespeelt wordt. Dit minimaliseert de invoervertraging voor een betere actierespons. Wanneer een film via een streamingservice of vanaf een Ultra HD Blu-ray schijf op de PS5 afgespeeld worden, dan schakelt de tv automatisch naar Standard Mode. Dit verschuift de focus naar beeldverwerking voor een expressiever beeld.

Beleef meer met Sony’s audioproducten
De BRAVIA XR tv’s passen uitstekend bij een reeks audioproducten van Sony, zoals het HT-A9 Thuisbioscoopsysteem of de HT-A7000 en HT-A5000 soundbars. Deze producten zijn eenvoudig aan te sluiten op een PS5 voor een unieke beleving van Auto HDR Tone Mapping en Auto Genre Picture Mode op een BRAVIA XR tv.

Voucher PlayStation Store cadeau
Consumenten van geselecteerde BRAVIA XR tv’s ontvangen een voucher voor de PlayStation Store ter waarde van € 100 cadeau in combinatie met een aantrekkelijke cashback actie tot 14 november. De aanbieding is van toepassing op alle aankopen die tijdens de actieperiode worden gedaan bij de deelnemende retailers. Meer informatie over de actie en vouchers voor de BRAVIA XR en PlayStation Store: www.sony.nl/acties
Beschikbaarheid

Auto HDR Tone Mapping en Auto Genre Picture Mode zijn vanaf eind januari 2022 via een software-update beschikbaar voor PS5 en BRAVIA tv’s.
Software-update voor Sony’s audioproducten is beschikbaar in het voorjaar van 2022.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?