Met nieuws van o.a.
partners

Razer introduceert nieuw Blade 15-basismodel

blade 15 razer

Razer brengt een nieuw basismodel van de Blade 15 op de markt. Deze biedt de belangrijkste kenmerken van de Blade 15 tegen een aantrekkelijker prijskaartje, speciaal voor nieuwe, casual gamers.

Het nieuwe basismodel van de Razer Blade 15 heeft het premium design van Razer-laptops: Een CNC-afgewerkte aluminium behuizing, een matzwarte geanodiseerde afwerking en het iconische Razer logo bovenop. Zoals bij elke Razer Blade, maakt het toetsenbord gebruik van Razer Chroma RGB en kunnen gebruikers kiezen uit 16,8 miljoen kleuren.

Aan de zijkanten van het toetsenbord bevinden zich opwaarts gerichte luidsprekers die THX-geluid leveren voor een meeslepende audiobelevenis. Deze audiotechnologie van THX biedt diverse audioprofielen voor games, muziek, films, spraak en een aanpasbaar EQ-profiel.

Het nieuwe Razer Blade 15-basismodel heeft 16 GB DDR4 RAM, een Intel Core i7-10750H-processor en een NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti grafische kaart. Verder heeft deze versie van de Blade 15 een 120Hz-beeldscherm, dunne randen en een HD-webcam.

Prijs en beschikbaarheid

Het nieuwe basismodel van Blade 15 heeft een adviesprijs van €1.599,99 en is te koop via Razer.com, in RazerStore-winkels en via selecte retailers.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?