Met nieuws van o.a.
partners

JBL stapt in de gaming wereld

JBL-QuantumSOUND-Signature

Als het gaat om competitief gamen, is geluid overleven – en JBL weet wat goed geluid is. Het bedrijf heeft daarom de JBL QuantumSOUND Signature geïntroduceerd, de allereerste JBL headset serie en PC speaker die exclusief voor gamers is ontworpen. De JBL Quantum Range levert een meeslepende geluidservaring en meest accurate audio om je een voorsprong op de concurrentie te geven. Van de sensatie van vijanden tracken in FPS-games, tot het aangaan van epische MOBA-gevechten, de JBL Quantum Range draagt bij aan je overwinningen door de indrukwekkende geluidservaring.

De range bestaat uit zeven headset-modellen, in verschillende prijsklassen, wired en wireless en biedt keuze voor zowel vrijetijds- als voor wedstrijdgamers. De JBL Quantum 300, JBL Quantum 400, JBL Quantum 600 en JBL Quantum 800 zijn voorzien van de nieuwste JBL QuantumSURROUND™-geluidstechnologie, aangedreven door de JBL QuantumENGINE-pc-software. Dit biedt gamers de mogelijkheid om virtuele werelden in extra dimensies te ervaren door hoogtekanalen toe te voegen die een veel breder, realistisch ruimtelijk geluidsbeeld nabootsen. Het paradepaardje JBL Quantum ONE brengt geluid naar een hoger niveau, dat exclusief is gebouwd met JBL QuantumSPHERE 360-geluidstechnologie. Deze functie maakt gebruik van eigen algoritmen en geïntegreerde hoofdtracking-sensoren, zodat competitieve gamers vijanden en bewegingen in hun omgeving horen zoals nooit eerder.

Alle headsets in de JBL Quantum-serie hebben multi-platform mogelijkheden voor naadloze aansluiting op PC, Mac, Xbox, PlayStation, Nintendo Switch, mobiel en VR. De JBL Quantum Range bevat flip-up of afneembare buigbare microfoons met echo-onderdrukkingstechnologie, zodat gebruikers de focus op stemgeluiden leggen in plaats van op achtergrondruis. De JBL Quantum-serie is voorzien van PU-leder omwikkelde oorkussens van traagschuim bij de JBL Quantum 100, JBL Quantum 200, JBL Quantum 300 en JBL Quantum 400 modellen. Bij de JBL Quantum 600, JBL Quantum 800 en JBL Quantum ONE modellen zijn de oorkussens van traagschuim in de vorm van premium leer omwikkeld. Ongeacht het model, biedt elk van de headsets langdurige kwaliteit en comfort voor marathonsessies.

Een aanvulling op JBL’s gaming headsets-serie is de JBL Quantum DUO-luidspreker, die JBL’s eigen surround sound koppelt aan Dolby Digital om een PC-game-luidspreker te bieden die dieper op de actie ingaat. Spelers kunnen eenvoudig vuur traceren, vijanden aanhoren komen of het gebrul van explosieve actie voelen met JBL’s QuantumSOUND Signature. Blootgestelde drivers en tweeters leveren een ongelooflijke helderheid van het geluid, om te garanderen dat gebruikers nooit een stap, schot of sprong missen tijdens de gamesessie. De unieke lichteffecten van de Quantum DUO’s straalt op de gaming gear, en stellen spelers in staat om te kiezen uit een scala aan kleuropties en lichtpatronen om de beat te visualiseren. Blijf gefocust op het volgende spelmoment met de Quantum DUO’s plug-and-play intuïtieve volume- en lichtbediening. Net als de rest van de QUANTUM serie is de Quantum DUO volledig compatibel met elk gaming systeem, inclusief PC, Mac, Windows en gaming consoles – moeiteloos aan te sluiten met audio-in en USB.

De JBL Quantum Range is vanaf april 2020 verkrijgbaar bij de grote retailers en op JBL.nl. De prijs van de JBL Quantum-headsets varieert van €39,99 tot €229 en de JBL Quantum DUO is beschikbaar voor €159,-

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?