Met nieuws van o.a.
partners

Razer Blade Stealth 13 nu nog sneller

Razer-Blade-Stealth-13

Razer, het vooraanstaande lifestylemerk voor gamers, presenteert de gloednieuwe Razer Blade Stealth 13. Hiermee tilt het bedrijf gamen op een Ultrabook naar een hoger niveau. De Blade Stealth 13 is de eerste Ultrabook met een 13,3-inch 120Hz-scherm, de nieuwe NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti GPU en een snellere 25W-variant van de Intel Core i7-1065G7-processor. De Blade Stealth 13 heeft ook een sneller, efficiënter toetsenbord en een efficiënter LPDDR4X-geheugen. Dit alles binnen de kenmerkende matzwarte aluminium behuizing.

“De Razer Blade Stealth 13 is ‘s werelds krachtigste Ultrabook en we hebben hem alleen nog maar verder verbeterd”, aldus Brad Wildes, Senior Vice President van Razers systeemafdeling. “De nieuwe Razer Blade Stealth 13 brengt een nieuwe generatie draagbare gaming-apparaten voort die gebruikers de perfecte balans bieden tussen plezier en functionaliteit.”

Snel zien
De nieuwe Blade Stealth 13 heeft ‘s werelds snelste 13,3-inch scherm met een verversingssnelheid van 120 Hz – een eigenschap die momenteel alleen op de Blade Stealth 13 beschikbaar is. De verhoogde verversingssnelheid zorgt voor snelle en scherpe beelden, waardoor doelwitten makkelijker te zien zijn en tekst makkelijker te lezen. Het scherm biedt een resolutie van 1920x1080p en is afgewerkt met een matte coating waardoor er minder schittering optreedt.

Voor ontwerpers en liefhebbers van touchscreens is de Blade Stealth 13 ook verkrijgbaar met een 4K-touchscreen voorzien van Gorilla Glass. Het 4K-paneel is perfect voor het bewerken van foto’s en video’s in creatieve applicaties of om films te bekijken.

Elke Blade Stealth 13 beslaat 100% van de sRGB-ruimte en wordt vanuit de fabriek op maat gekalibreerd om te zorgen voor levendige, nauwkeurige kleuren. De zijkanten van het scherm hebben dunne bezels van 4,9 millimeter. Daarnaast is de laptop voorzien van een HD-webcam met IR-sensor voor eenvoudige toegang via Windows Hello. De HD-webcam is ideaal om met familie in contact te blijven, om vanuit het thuiskantoor te vergaderen of om lessen op afstand te organiseren.

Snel zijn
De nieuwste Blade Stealth 13 maakt gebruik van de allernieuwste NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti GPU met 4GB GDDR6-geheugen en 1.024 NVIDIA CUDA-kernen. Dit zorgt voor 80% meer prestatievermogen dan de GeForce GTX 1050. Met de nieuwe GPU kunnen gamers zorgeloos de nieuwste battle royale-games spelen op een 13-inch notebook, iets wat alleen mogelijk is op de Blade Stealth 13. In combinatie met NVIDIA Optimus-technologie is de Blade Stealth 13 zodanig geoptimaliseerd dat hij prestaties levert wanneer dat gewenst is, maar ook de accu bespaart wanneer dat nodig is.

Behalve de nieuwe GPU heeft de nieuwe Blade Stealth 13 een 25W-variant van de Intel Core i7-1065G7 quad-core processor. De kloksnelheid kan oplopen tot 3,9 GHz bij gebruik van de Intel Turbo Boost-technologie. De 25W-processor is een belangrijke stap voorwaarts ten opzichte van de standaard 15W-variant en maakt het mogelijk om de kloksnelheden langer vol te houden. Het grotere vermogen in combinatie met de langer aanhoudende boost-snelheden leidt tot hogere framerates, snellere rendering en minder downtime.

Voor degenen die maximale prestaties nodig hebben, is de Blade Stealth 13 voorzien van een USB-C Thunderbolt 3-aansluiting. Deze Intel-technologie zorgt voor een snelle gegevensoverdracht en een probleemloze werking met een Razer Core X eGPU (afzonderlijk verkrijgbaar). De toevoeging van de Core X eGPU stelt gebruikers in staat om bijna elke GPU te koppelen met de Blade Stealth 13 en GeForce GTX 1650 Ti. De dubbele GPU-functionaliteit moet gebruikers voldoende rekenkracht bieden voor de meest intensieve taken.

Snel gaan
De Blade Stealth 13 heeft een vernieuwd toetsenbord met een grotere rechter-shift en halfhoge pijltjestoetsen. Het toetsenbord is uitgerust met single-zone Razer Chroma RGB-achtergrondverlichting. Gebruikers kunnen kiezen uit 16,8 miljoen kleuren en diverse lichteffecten via Razer Synapse 3.

Naast het nieuwe toetsenbord heeft de Blade Stealth 13 ook een snelheidsboost gekregen met het 16GB LPDDR4X-geheugen op 3733MHz. De hogere snelheid betekent dat CPU-intensieve toepassingen, zoals gamen of contentcreatie, merkbaar beter presteren.

De Blade Stealth 13 is de meest compacte gaming-laptop die momenteel verkrijgbaar is. Hij heeft een formaat van 15,3 mm bij 304,6 mm bij 210 mm. Daarnaast weegt hij slechts 1,4 kilo terwijl hij beschikt over de prestaties van een full-size gaming-laptop.

Prijs en beschikbaarheid
De nieuwe Razer Blade Stealth 13 is verkrijgbaar vanaf €1.999,99 via Razer.com en selecte retailers in de Verenigde Staten en Canada. De Razer Blade Stealth 13 zal binnenkort ook verkrijgbaar zijn in Europa.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?