Met nieuws van o.a.
partners

Geen vingers meer in beeld dankzij Razer Junglecat

Razer-Junglecat

Razer, het vooraanstaande lifestylemerk voor gamers, introduceert de Razer Junglecat. Dit is een tweezijdige mobiele gaming-controller met een dubbele configuratie zodat men hem zowel voor mobiele als pc-games kan gebruiken.

Competitieve mobiele games vereisen nauwkeurige aanrakingen. Dit betekent dat de handen van gamers het zicht blokkeren wanneer ze het spel spelen. Bij veel battle royale-games, first-person shooters en vechtspellen is timing en nauwkeurig mikken een vereiste. Daardoor moeten gamers onhandige handelingen verrichten om te zien wat er gebeurt, terwijl ze tegelijkertijd proberen hun personage te besturen.

Draagbare precisie
De nieuwe Razer Junglecat lost dit probleem op door het scherm vrij te houden. Gamers kunnen het volledige spel zien en tegelijkertijd reageren op aanvallen. De controller beschikt over dubbele analoge thumbsticks en bumper-knoppen aan beide kanten. De linkerzijde heeft een 4-wegs D-pad, terwijl de rechterzijde over vier extra actieknoppen beschikt.

De Razer Junglecat kan worden gebruikt in twee verschillende standen. Voor mobiele games kunnen gebruikers één of beide controllers aansluiten op de bijgeleverde smartphone-hoes. Daarnaast kunnen de controllers worden aangesloten op de controller-grip en dan worden gebruikt als een draagbare controller met andere Android-smartphones of -tablets. Voor pc-games kan de controller ook met compatibele Windows-pc’s worden gekoppeld.

In beide standen maakt de Razer Junglecat verbinding via Bluetooth Low Energy. Verder heeft hij een lage reactietijd, wat het verschil kan maken tussen winnen of verliezen. En met een batterijduur van meer dan 100 uur op een enkele lading via USB-C houdt de Junglecat het lang genoeg vol om te winnen tijdens lange sessies.

Personaliseerbaar met Razer Gamepad App
De Razer Gamepad App ondersteunt veel populaire mobiele games die allemaal kunnen worden afgestemd op persoonlijke voorkeur. De Gamepad App geeft spelers toegang tot een grote collectie spellen die compatibel zijn met de controller. Daarnaast stelt de app ze in staat om hun instellingen voor elk spel aan te passen en knoppen opnieuw toe te wijzen. De gevoeligheid van de thumbstick kan ook worden aangepast voor meer precisie bij het richten – cruciaal voor first-person shooter-games.

Prijs €119,99

Dit product is o.a. hier te koop:


OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?