Met nieuws van o.a.
partners

Gamer oplaadkabel voor de diehard smartphone gamers

hama-gamer-kabel

Gamen op een smartphone terwijl deze aan het opladen is, zorgt vaak voor frustratie en is niet echt handig. Daarom lanceert Hama de “Gamer” kabel. Deze heeft een, maar mooi weggestopt zit achter de smartphone.

Elke keer hetzelfde, net wanneer je goed aan het gamen bent op jouw smartphone, valt hij uit door een lege batterij… Je kunt dit probleem oplossen door de smartphone op te laden via een powerbank of door hem gewoon in het stopcontact te pluggen. Maar een oplaadkabel die uitsteekt tijdens het gamen is niet echt handig, om nog maar te zwijgen van het risico op kabelbreuk.

Hama heeft daarom de “Gamer” oplaad- en datakabel gelanceerd. Dankzij de U-vormige stekker maakt de kabel een draai van 180 graden direct vanaf de poort op de smartphone, en loopt vervolgens langs de achterkant van het apparaat. De ruimtebesparende stekkervorm is ook ideaal voor plaatsen waar weinig ruimte is om uw smartphone op te laden zoals de auto of in een tas. Het flexibel geweven mantel zorgt daarbij ook nog eens voor extra knikbeveiliging.

De Hama “Gamer” kabel is verkrijgbaar in vier versies: met een USB-C (2 versies), Lightning of micro-USB aansluiting.

Dit product is o.a. te koop bij:


OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?