Met nieuws van o.a.
partners

Wijn voor 2 – De beste wijnen voor jouw (virtuele) borrelmoment

hema-wijnen

Nu we met zijn allen hele dagen thuis zijn zou de verleiding kunnen ontstaan om vaker een flesje wijn te openen.  heeft een slimme oplossing om het gezellig en verantwoord te houden. Het warenhuis heeft namelijk acht wijnen in 50cl flessen in het wijnassortiment. Een niet alledaagse maatvoering die met vier glazen wijn ideaal is voor de virtuele vrijmibo met vrienden, collega’s of natuurlijk om samen te delen. De wijnen zijn zorgvuldig geselecteerd, van hoge kwaliteit en kosten € 4,50 per fles. Hiermee speelt HEMA in op het steeds vaker horende principe: liever minder drinken maar dan wel van betere kwaliteit.

Omdat iedereen voornamelijk thuiszit en de borrels soms online voortgezet worden, moet daar natuurlijk wel de passende wijn bij gevonden worden. Voor elke borrel een nieuwe fles wijn opentrekken is zonde, waarbij er ongewenst veel wijn in de gootsteen verdwijnt. Deze 50 cl flessen van HEMA zijn hiervoor de perfecte oplossing, die inspeelt op de trend om minder te drinken en minder te verspillen.  

De 50cl flessen van HEMA Wijn voor 2 kosten €4,50 per flesje en zijn heel makkelijk online te bestellen. Er zijn acht zorgvuldig geselecteerde wijn, elk gemaakt van één druivenras. Zo is er voor elke borrel een nieuwe wijn om uit te proberen. Voor de witte wijnen is er de keus uit: chardonnay, sauvignon blanc, verdejo of pinot grigio. Bij de rode wijnen is er keus uit: cabernet sauvignon, merlot, tempranillo of primitivo.

 

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?