Met nieuws van o.a.
partners

Nieuwe smaken kruidnoten bij HEMA

Hema kruidnoten

Kruidnoten: ze liggen overal al in de winkels, maar toch vragen we graag nog even de aandacht voor de nieuwe smaken van HEMA. Naast de spelt en volkoren kruidnoten gaat HEMA dit jaar een stapje verder met de introductie van minder suiker en gluten- en lactosevrije kruidnoten. Zo kunnen jij en de kinderen zorgeloos genieten tijdens de Sinterklaas periode. Ook kun je dit jaar genieten van de nieuwe smaken lemon-cheesecake, carrot cake en de kleuren mix kruidnoten.

Een zakje vol met glutenvrije kruidnoten, heel fijn dat iedereen met een glutenintolerantie nu lekker mee kan snoepen. De glutenvrije kruidnoten zijn daarnaast ook melkvrij en ei-vrij dus geschikt voor veganisten. De glutenvrije kruidnoten zijn te koop voor €2,50.

Ook introduceert HEMA kruidnoten met 30% minder suiker dan de gewone kruidnoten (bron: NEVO-online). Zo kan iedereen zonder schuldgevoel genieten van HEMA’s kruidnoten. Daarnaast heeft HEMA ook weer spelt kruidnoten in het assortiment. Deze kruidnoten zijn gemaakt van speltbloem en vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Voor slecht €2,- heb je deze al in huis.

Verrassende smaken
Aan het Sinterklaas assortiment worden dit jaar nog drie verrassende smaken toegevoegd. Namelijk carrot cake, lemon-cheesecake en kleurenmix kruidnoten. De carrot cake en lemon-cheesecake kruidnoten zijn omhuld met witte chocolade. Daarnaast zijn de lemon-cheesecake kruidnoten ook nog eens zonder toegevoegde smaakstoffen gemaakt. De kleurenmix kruidnoten zijn omhuld met melkchocolade en een vrolijk gekleurd suikerlaagje. Deze drie nieuwe smaken heb je al voor €2,- per zakje.

Duurzaamheid is belangrijk voor HEMA. Daarom is de cacao in dit product UTZ-gecertificeerd, wat betekent dat bij de teelt rekening wordt gehouden met mens en milieu.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?