Met nieuws van o.a.
partners

Net een sprookje: één miljoen gratis bonbons in de Nederlandse steden

Lindor bonbons

Het klinkt als een sprookje met zelfs een vleugje Willy Wonka: vanaf vandaag tot en met 24  december staat LINDOR in de grote steden en winkelcentra van Nederland om één miljoen chocolade bonbons uit te delen. De onweerstaanbaar zacht smeltende LINDOR bonbons proeven terwijl jij je laatste kerstinkopen doet, dat klinkt toch als een zoete verrassing?

De Lindt Meester Chocolatiers pakken in december flink uit met de bekende LINDOR chocolade ballen en er is een grote kans dat je in de winkelstraat het feestelijke Lindt kerstteam tegenkomt, dus wees alert. Mocht je ze nou missen, loop dan binnen bij één van de sprookjesachtige Lindt Boutiques. Ben je in de buurt van Amsterdam, Bataviastad, Designer outlet Roosendaal of Hoog Catharijne in Utrecht, maak dan een leuke selfie bij een van de LINDOR banners. Op vertoon van deze selfie krijg je in de Lindt Boutiques 15% korting op het gehele assortiment.

LINDOR is een sensatie voor alle zintuigen, de harde buitenkant en dan eindelijk het genot van de zijdezachte, romige vulling. De bonbon die iedereen doet smelten is gemaakt met passie van de fijnste ruwe ingrediënten van de hoogste kwaliteit.  Om de unieke, verfijnde chocoladecreatie eer aan te doen, hebben de Lindt Meester Chocolatiers gekozen voor een passende naam: LINDOR, een combinatie van ‘Lindt’ en ‘or’, Frans voor ‘goud’. 

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?