Met nieuws van o.a.
partners

Knal het kerstfeest in met chocolade bommen

choco bombs

Ho, ho, HEMA! Kerstliedjes worden weer gedraaid, lampjes verlichten de straten en de kerstbomen worden opgetuigd. Kerst staat voor de deur en dat betekent volop genieten samen met je geliefden. Dit jaar staan de feestdagen extra in het teken van jezelf en anderen verwennen, en dat is precies waar de Kerstlekkernijen van HEMA voor zijn bedoeld. Chocolade, koek of snoepgoed, rond de feestdagen smaakt het allemaal nóg beter dan voorheen.

HEMA
Met de choco bombs van HEMA zet je in een handomdraai een heerlijk kopje warme chocolade op tafel. Hoe? Heel eenvoudig, leg de choco bomb in warme melk en roer tot dat je heerlijke warme chocolademelk hebt. Met de choco bombs smaken marshmellow, brownie, karamel, discodip, aardbei en nootjes maakt HEMA hot choco nog feestelijker. De choco bombs zijn per stuk verpakt in een aantrekkelijk kleurrijk doosje, leuk om zelf van te genieten of onder de boom te leggen voor iemand anders. De choco bombs zijn verkrijgbaar voor €2,50.

Vrolijke koekblikken
Naast chocolade in het kerst assortiment heeft HEMA ook voor koekiemonsters veel lekkers. Koekjes in de boom of om mee rond te gaan bij je visite, met de vrolijke koekblikken van HEMA geniet je nog meer van het moment. Zoals het gingerbreadmanblik en kerstblik gevuld met toepasselijke koekjes. De HEMA knipoog mag ook niet ontbreken bij de rendier koekjes, vooral naar Rudolf die dit keer geen rode neus maar een disco neus heeft. Maar ook de red velvet kerstboompjes zijn het proberen waard.

Deze koekjes haal je in huis voor €2,50 per stuk en het koekblik is verkrijgbaar voor €7,50.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?