Met nieuws van o.a.
partners

Jong ros퀌© kalfsvlees met een bijzondere smaakbeleving

Kalfsvleesproducent VanDrie Group heeft speciaal voor het jong rosé marktsegment het concept Vitender ontwikkeld. Jong rosé kalfsvlees heeft zich de laatste jaren vanuit de kalverhouderij sterk ontwikkeld. De VanDrie Group investeert voortdurend in maximale verwaarding van haar kalfsvlees door duurzaamheid en innovatieve stalconcepten. Vitender is hier een voorbeeld van.

Het verstrekken van vezelrijke voeding aan de kalveren en de optimale zorg voor de dieren komen tot uiting in de kwaliteit van het kalfsvlees. De voeding van de kalveren bestaat voornamelijk uit veelzijdig ruwvoeder. Hierdoor heeft het vlees een onderscheidende structuur ten opzichte van het reguliere kalfsvlees. De kalveren worden gehouden in groepshuisvesting in ruime, frisse stallen. De karakteristieke smaak van jong rosé kalfsvlees (maximaal 8 maanden oud) is herkenbaar. Vitender heeft een lichte bite en is mager.

Het zuivere natuurproduct kalfsvlees is gemakkelijk te bereiden en past uitstekend in zowel de nationale als de internationale keuken.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?