Met nieuws van o.a.
partners

Je ziet in één oogopslag of je thee op smaak is

theefles-Point-Virgule

De nieuwe Dubbelwandige Theefles van Point-Virgule heeft een roestvrijstalen infuser voor losse thee. Dankzij het heldere glas zie je precies wanneer de thee voldoende heeft getrokken. Als de thee op sterkte is kun je de infuser eenvoudig verwijderen. De isolatiewand houdt de thee flink warm zodat je er lekker lang van kunt genieten. Ideaal voor onderweg.

De elegante, glazen designfles met bamboe dop is ook goed te gebruiken voor koude dranken zoals ijsthee en fruitwater. Mix je favoriete fruit met andere ingrediënten zoals honing of munt, voeg wat ijsblokjes toe en je hebt een heerlijke, koele drank on-the-go.

Geniet overal van je favoriete thee
De koude maanden zijn weer aangebroken dus is het prettig om onderweg af en toe een slok warme thee te nemen: tijdens een wandeling, in de auto maar ook op kantoor of school. Je neemt de lekvrije theefles gemakkelijk mee in je tas of rugzak. Zo geniet je overal van je favoriete thee.

Informatie
De Dubbelwandige Theefles van Point-Virgule, inhoud 420 ml, is verkrijgbaar bij de huishoudspeciaalzaak en via webshops. Consumentenadviesprijs € 19,95.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?