Met nieuws van o.a.
partners

Hoe vind je de beste zomer kortingen in Belgische winkels?

Kimbino

De zomer is weer aangebroken! Dat betekent lekker naar het strand, of in de stad een terrasje pakken. Natuurlijk zijn er ook genoeg evenementen en festivals. En vergeet niet de summer sales. Om hier allemaal van te kunnen genieten, maar ook geld over te houden aan het einde van de maand moeten we goed kunnen budgetteren.  Vrouwen denken vaak dat een fortuin te moeten uitgeven aan make up, kleding en parfum. Ja dat is soms zeker waar, maar hoeft niet altijd zo te zijn. Er zijn namelijk manieren waarop geld bespaart kan worden op een makkelijke manier. Niet alleen voor kleding en verzorgingsproducten. Maar voor al het benodigde in huis.
Dankzij Kimbino kun je duurzaam besparen

Hoe werkt Kimbino
Kimbino biedt de mogelijkheid om snel en overzichtelijk folders en flyers online te browsen. Ze hebben een eenvoudige navigatie op de website – folders worden georganiseerd op categorieën en individuele winkels. Maar ze hebben ook een mobiele applicatie. Kimbino helpt je om actuele informatie over folders van verschillende winkels altijd bij de hand te hebben.

Dit bespaart je niet alleen veel tijd, maar ook geld. In deze folders vind je namelijk goedkopere en voordelige prijzen. Daarnaast gaan we op deze manier samen papierverspilling tegen. Voor mij geen folders en flyers meer, want met Kimbino beschermen we onze planeet.

De drie topdeals van deze week
In de Delhaize folder hebben we voordelige acties gevonden voor deze week.

Voordelig barbecueën
Deze week is er namelijk 25% korting op alle burgers. Ook pensen, worstjes, zijn in de actie. Ze zijn in de aanbieding met 1 + 1 gratis. Ook op andere barbecue gerelateerde producten kun je voordelig inkopen.

Koffiepauze
Veel koffie producten zijn in de aanbieding, namelijk 2 + 1 gratis. Of je nu liever gemalen koffie hebt, oploskoffie of capsules, combineren is mogelijk.

Verzorging
Voor alle Tahiti, Palmolive, Aussie, Pantene en Nivea geldt 2 + 1 gratis. Ook hier kun je combineren.

Het is naar ons idee niet nodig om duur uit te zijn deze zomer. Door de online folders van Kimbino  te gebruiken ben je altijd goedkoper uit. Of je nu op zoek bent naar goede deals voor keukengerei, boodschappen, huis- en tuin producten noem het maar op. Bij Kimbino heb je alles in één overzicht.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?