Met nieuws van o.a.
partners

HEMA introduceert productlabel ‘goede koop’

goede-koop-hema

Goede kwaliteit producten, blijvend laag geprijsd

Babyrompers, kaarsen, sokken en mascara: een greep uit de veelgebruikte dagelijkse basisproducten die favoriet zijn van veel HEMA klanten. Deze producten met hun vertrouwde goede kwaliteit blijven nu laaggeprijsd. De producten zijn herkenbaar door het ‘goede koop’ label waardoor de klant ze gemakkelijk vindt in de winkel, de folder en op hema.nl. Hiermee wil HEMA het dagelijks leven van de klant nog leuker, makkelijker en beter maken.

Martine van Oostrum, chief brand and strategy officer: ‘De afgelopen periode is gebleken dat HEMA voor velen een gewaardeerde plek voor dagelijkse producten is. Wij willen onze klanten helpen om slimme keuzes te maken. Dat doen we door dit goede koop label te introduceren waarmee we de goede kwaliteit tegen een scherpe prijs beter zichtbaar maken.’

Het label is zichtbaar in de winkels en online op https://www.hema.nHEMA l/goede-koop-hema

goede koop

Het goede koop label wordt online en in de winkel, van etalage tot productschap, zichtbaar bij producten uit het gehele HEMA-assortiment waaronder sokken, handdoeken, collegeblok, bh’s, coffeepads, tompouce, rookworst en wattenschijfjes. Ook in de take-away en restaurants blijven koffie, hotdog en soep met brood blijvend laaggeprijsd.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?