Met nieuws van o.a.
partners

Gembersensatie op hoog niveau

Liquid sensation

Liquid Sensation is de recente prikkelende smaaksensatie en eye-catcher van GO NOW. Sinds 2018 maken zij gembersap in zijn puurste vorm. Hun nieuwste sap introduceren zij in een aantrekkelijke designfles. De smaakvolle combinatie van Peruaanse gember, kurkuma en goji opent ogen en spreekt een populaire doelgroep aan die eerder niet naar gembersap omkeek.

Wat je van ver haalt…

GO NOW importeert, in eigen beheer, pure en eerlijke producten uit verre windstreken waar de kracht van planten en kruiden door de natuur wordt meegegeven. De frisse en scherpe basis van de Peruaanse gember, gecombineerd met de mild bittere kurkuma en een vleugje zoete, exotische gojibes maken de smaakbeleving compleet. De perfecte samenstelling voor een trendy alcoholvrije (vegan) cocktail of smoothie. Denk ook aan een mix met bruisend water, thee of bitter lemon. Authentiek, anders en zonder toegevoegde suikers. En vergeet niet de power van de shot.

Oprichter Hans Versteegh: “De drijfveer bij GO NOW is het welzijn van onze gebruikers. We willen iedereen aan de écht gezonde drankjes krijgen.” Zelf drinkt hij elke ochtend een glas heet water met een bodempje gembersap. “Dan kom je tot leven.”

Ook in de sportschool is de nieuwe drank steeds vaker te vinden. De ingrediënten staan bekend als superfoods. Een boost na het sporten.

De premium drinks zijn online verkrijgbaar via de website van GO NOW voor €14,95.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?