Met nieuws van o.a.
partners

Gefelicitaart lanceert nieuwe doe-het-zelf taart voor thuis

knutzelftaart-doos-boven

Nu verjaardagsfeestjes niet door kunnen gaan omdat we zoveel mogelijk binnen moeten blijven is jarig-zijn niet meer hetzelfde. Om het fijne gevoel van jarig zijn toch te stimuleren introduceert gefeliciTAART.nl een verse doe-het-zelf taart voor thuis. In enkele simpele stappen kun je op een leuke manier zelf een taart maken en versieren, zonder dat je hoeft te bakken.

John van Vessem, directeur van gefeliciTAART.nl, licht toe: “We introduceren nu een nieuwe taart, de knutzelfTAART, omdat we weten dat veel mensen thuis zitten en niet goed weten hoe ze hun verjaardag of die van een gezinslid moeten vieren. Het is perfect vermaak in de huidige tijd. En zo worden verjaardagen toch weer een beetje feestelijk.”

Doe-het-zelf taart voor thuis

De doe-het-zelf taart voor thuis kun je in drie simpele stappen zelf maken. “Met de knutzelfTAART kun je op een leuke manier zelf je taart maken en versieren, zonder dat je zelf hoeft te bakken. Het pakket bestaat uit een vers gebakken cake, een spuitzak verse echte slagroom, frisse jam voor in de taart, nootjes voor op de zijkant en suikerconfetti om te versieren,” aldus van Vessem.

Bestellen kan via www.gefelicitaart.nl, levering in heel Nederland binnen 24 uur.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?