Met nieuws van o.a.
partners

Draaibare snackdisk zorgt voor gevarieerd tussendoortje

snackdisk

Een gezond tussendoortje past helemaal in de levensstijl van tegenwoordig. We geven de kids een bakje fruit mee naar school, gebruiken een salade op kantoor en slaan voor een dagje weg komkommer en snoeptomaatjes in. Met de nieuwe snackdisk van het Zweedse merk Carl Oscar kan dit nóg effectiever en gevarieerder. Vul het vakkenbord met verschillende hapjes, draai de deksel naar de snack waar jij zin in hebt en het smullen kan beginnen. Eet smakelijk!

Hoe werkt het?
De box heeft 5 vakken: 4 kleine en 1 groot vak. Je vult de vakjes met verschillende hapjes en sluit de snackdisk. Alles zit in een eigen vakje waardoor niets elkaar raakt, hierdoor is de snackbox ook handig voor kinderen met een voedselallergie. De bovenste deksel kan eventueel los, zodat je bij een tussenstop of een picknick zelfs een bord bij de hand hebt.

Je kunt de snackdisk gebruiken op school, kantoor of tijdens een picknick. Maar denk ook aan de autorit naar je vakantiebestemming of een lange reis met de trein of het vliegtuig. Zo wordt reizen een feestje met elke keer een nieuwe verrassing uit de snackdisk. Eenmaal op je vakantieadres kun je het vakkenbord opnieuw vullen en meenemen naar het zwembad, strand of tijdens een dagje uit.

Creëer een gezond tussendoortje
Vanwege de handige indeling van de snackdisk kun je eenvoudig zorgen voor variatie. Marije Woertman, eigenaresse van De Leukste Lunch, vertelt: “De nieuwe snackdisk wordt enthousiast ontvangen en valt bij zowel ouders als kids in de smaak. Papa en mama zorgen voor gezonde tussendoortjes in de vakjes en voor kinderen heeft het een verrassingseffect. Het is een mini ontdekkingstocht van draaien en telkens weer ontdekken wat voor lekkers er voorbijkomt.”

De verschillende vakjes nodigen uit om in elk vakje een apart hapje te doen, waardoor je gevarieerder en ook gezonder een snack kunt meegeven. Denk aan blauwe bessen, een gepeld mandarijntje, reepjes paprika, mini crackers, nootjes of wat blokjes kaas. Maar ook een handje rozijntjes, druiven, aardbeien of gedroogd fruit zorgen voor een gezonde afwisseling.

De snackdisks zijn verkrijgbaar voor € 14,99 bij De Leukste Lunch. Ze zijn er in 5 frisse kleuren met een aantrekkelijke dierenprint. Goed om te weten: de box kan in de vaatwasser en is ABS, BPA-vrij, ftalatenvrij en vrij van vervelende stoffen. Wel zo fijn!

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?