Elleke’s keuken introduceert Bloempie, een bloemvormig korstdeegzuurdesembroodje gevuld met verschillende smaken, denk aan: paprika ricotta, anjovis en bacilicum; zoute vis met knoflook en tomaat; kaasfondue met bieslook; paddenstoelen ragout; lamsvlees met room en escargotskruiden of als zoete variant de crème brulee. De unieke vormgeving, uitgevoerd in klein en groot, en de gevarieerde vullingen maken Bloempie tot een vernieuwende brood amuse voor zowel horeca als particulier.
Bloempie is nieuw, creatief, duurzaam, gezond en lekker. De afgelopen periode is het Bloempie broodje op verschillende festivals geïntroduceerd aan de consument. De seizoenen spelen een grote rol in de totstandkoming van de verschillende smaken en vullingen. De verpakking is gemaakt van duurzaam materiaal.
Bloempie is een voedzame, spannende, verse, lekkere verwennerij die op elk moment van de dag genuttigd kan worden. Denk aan lunch, brunch, high-tea, borrel of amuse. Een ideale verassing voor verjaardag, receptie en catering.