Met nieuws van o.a.
partners

Wacom introduceert nieuwe Wacom Intuos Pro Small

Wacom-Intuos-Pro-Small

Wacom introduceert de nieuwe Wacom Intuos Pro Small als uitbreiding op haar professionele reeks van creatieve tablets met pen en touch. Deze jongste en kleinste telg van de familie profiteert van ruim 35 jaar knowhow, innovatie en ervaring van Wacom in het maken van producten voor digitale kunst en design. De Wacom Intuos Pro Small biedt een goed uitgebalanceerde combinatie van technologie, gebruiksgemak en ergonomie en is bekroond met de prestigieuze Red Dot Award voor productdesign. Het vormt een aanvulling op de Intuos Pro Medium en Intuos Pro Large, die al verkrijgbaar zijn via Wacom wederverkopers over de hele wereld. De complete productlijn biedt een schat aan functies en voordelen voor digitale tekenaars, ontwerpers en fotografen die het beste uit hun creatieve hulpmiddelen willen halen.

De nauwkeurige Pro Pen 2 technologie van Wacom kent meer dan 8000 drukniveaus en hellingdetectie voor de pen, geeft een natuurlijk gevoel van pen op papier en levert betrouwbare prestaties. Kunstenaars kunnen nu het formaat kiezen, van small en medium tot large, dat het beste past bij hun manier van werken. De nieuwe Wacom Intuos Pro Small biedt hetzelfde werkgebied als het kleine model van de vorige generatie, maar in een veel compacter en ruimtebesparend formaat. Het is vooral aantrekkelijk voor hedendaagse creatieve specialisten die vaak onderweg zijn en hun Wacom tablet en pc- of Mac-laptop altijd bij de hand willen hebben. Dankzij de draadloze connectiviteit en pentechnologie zonder batterij die opladen overbodig maakt, kan het apparaat snel en probleemloos worden ingesteld voor werk in cafés, vergaderzalen, het kantoor van een klant, thuis, op school of in de studio.

Alle drie de Intuos Pro tablets, die zijn gemaakt voor professionals, beschikken over een Touch Ring en ExpressKeys, zes op de Small en acht op de Medium en Large, voor het maken van aangepaste sneltoetsen waarmee het creatieve werkproces kan worden versneld. Bovendien kunnen gebruikers, door een samenspel van pen en touch, nieuwe manieren verkennen om te navigeren hun hele creatieve ervaring interactiever maken. De slanke tablets zijn uitgerust met een duurzame geanodiseerde aluminium achterkant en worden geleverd met een elegante penstandaard voor op het bureau, met 10 reservepunten.

Pennen van topkwaliteit, prestaties van topklasse
De Wacom Pro Pen 2 biedt de meest geavanceerde pentechnologie van Wacom, met een vier keer zo hoge drukgevoeligheid als de oorspronkelijke Pro Pen. De 8192 drukniveaus, herkenning van de penhelling en tracking zonder vertraging creëren een natuurlijke tekenervaring, die kan wedijveren met traditionele media. Daarnaast biedt de aanpasbare zijschakelaar van de pen eenvoudig toegang tot veelgebruikte sneltoetsen, waardoor de productie aanzienlijk wordt versneld.

Ter ondersteuning van de behoeften van alle kunstenaars die de Intuos Pro productlijn gebruiken, biedt Wacom twee zeer nuttige extra pennen (afzonderlijk aan te schaffen). De Pro Pen 3D beschikt over een derde knop die kan worden ingesteld voor het uitvoeren van de meest gangbare 3D-taken, zoals het kantelen van objecten in veelgebruikte creatieve 3D- en CAD-toepassingen. De onlangs uitgebrachte Pro Pen slim ondersteunt enkele ergonomische voorkeuren van kunstenaars voor een slankere pen met een meer potloodachtig gevoel. Beide zijn compatibel met de Intuos Pro familie en helpen de creatieve ervaring te versnellen en aan persoonlijke voorkeuren aan te passen.

Configuraties, prijzen en beschikbaarheid
De bekroonde Wacom Intuos Pro Small is nu verkrijgbaar voor € 229,90* in de Wacom eStore en in bepaalde winkels, als aanvulling op de modellen Medium (€ 379,90) en Large (€ 529,90). Alle drie de modellen ondersteunen Bluetooth en zijn compatibel met Mac’s en pc’s. De tablets worden geleverd met de Wacom Pro Pen 2 en penstandaard plus ExpressKeys, Touch Ring en multi-touch gebarenherkenning.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?