Met nieuws van o.a.
partners

Nieuwe AOC ergonomische en elegante 4K-monitor voor professionals

AOC-4k-monitor

Displayspecialist AOC introduceert nieuwe toevoegingen aan de 90-Series, geschikt voor professioneel gebruik. De 27” (68,6 cm) U2790PQU monitor is met een 4K-resolutie (3840×2160 pixels) en een pixeldichtheid van 163 ppi goed voor de perfecte beeldervaring. Het IPS-scherm met een kleurendiepte van 10 bits zorgt voor maar liefst 1,07 miljard kleuren en subtiele kleurovergangen. Met zijn grijze afwerking en 3-zijdige frameless design loopt deze monitor voorop in zijn klasse. Tegelijkertijd maken de verstelbare ergonomische stand en functies om het licht te verminderen de monitor helemaal klaar voor de toekomst. Een uiterst geschikte keuze voor professionals en prosumers die op zoek zijn naar een topoplossing.

Ultra HD, oftewel 4K-resolutie (3840×2160 pixels), gaat langzaam maar zeker de huidige 1080p (Full HD) en 1440p (Quad HD) monitoren vervangen. De U2790PQU monitor is uiterst geschikt voor content creators, video editors, digital artists, maar ook voor het bewerken van excel sheets en het gebruik van andere krachtige applicaties. De extra scherpe, gedetailleerde beelden door de 4K-resolutie en het grote kleurbereik en kleurdiepte van 10 bits vormen daarvoor de perfecte combinatie.

Alle monitoren van de AOC 90-Series hebben een unieke zilveren/gunmetal afwerking, en onderscheiden zichzelf daarmee van de gebruikelijke zwarte of grijze displays. De U2790PQU zet deze trend voort. Het 27” (68,6 cm) beeldformaat biedt samen met het randloze design een grote en krachtige beeldervaring, die toch bureauruimte bespaart door het compacte design. Het is ook mogelijk om meerdere beeldschermen aan te sluiten om maximale productiviteit te behalen.

Veel professionals en prosumers gebruiken dagelijks veelvuldig hun displays en AOC heeft de perfecte oplossingen om deze tijd zo comfortabel mogelijk te maken. De ergonomische stand is in de hoogte verstelbaar (130 cm), is draaibaar (-45°/+45°) en kantelbaar (-3.5°/+19.5°). Voor gebruikers die werken met verticale content kan de monitor ook in portretmodus worden gezet. Bovendien is de U2790PQU voorzien van een Low Blue Light modus, dat schadelijk blauw licht blokkeert en je ogen beschermd.

Conform onder andere de EnergyStar, EPEAT Silver en TCO 6 regels is de U2790PQU ook een moderne, energiezuinige monitor die geschikt is voor het kantoor van de toekomst.

Gebruikers hebben meerdere opties om de U2790PQU te verbinden met externe displays door middel van een HDMI 2.0 port, een HDMI 1.4 port en een DisplayPort 1.2, en kunnen profiteren van de ingebouwde 2-port USB 3.0 hub. Voor audio beschikt deze monitor over twee ingebouwde 2W speakers en een ingebouwde koptelefoon aansluiting.

De U2790PQU is beschikbaar in juli 2019 tegen een adviesprijs van 349,00 euro.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?