Met nieuws van o.a.
partners

Minimalistisch draadloos toetsenbord

Logitech MX Keys Mini

Gisteren introduceerde Logitech de nieuwe MX Keys Mini en MX Keys Mini voor Mac, toetsenborden die zijn ontworpen voor creators die meer kracht in een minimalistisch draadloos toetsenbord willen. MX Keys Mini heeft de beste eigenschappen van de standaard MX Keys die consumenten kennen en waarderen, in een minimalistisch draadloos toetsenbord dat ontworpen is voor elke ruimte waar je werkt, of het nu een groot designer bureau is in de studio of een thuiswerkplek. Typ met zelfvertrouwen, comfort en stijl op MX Keys Mini, gemaakt voor efficiëntie, stabiliteit en precisie om jouw creatieve vermogen te maximaliseren.

MX Keys Mini is uitgerust met Perfect Stroke, Logitech’s beste niet-mechanische type technologie. De minimalistische vormfactor brengt je schouders op één lijn en maakt het mogelijk om je muis dichter bij het toetsenbord te plaatsen, zodat je minder met de hand hoeft te reiken wat resulteert in een betere houding en verbeterde ergonomie. Dankzij de bolvormige toetsen heb je elke toets, snelkoppeling en elk commando binnen handbereik, zonder ruimte in te nemen voor extra toetsen die je niet nodig hebt. De verhoogde stabiliteit van de toetsen vermindert ruis en optimaliseert het reactievermogen en de actiele referentie voor je hand positionering maakt het makkelijker om je vingers te oriënteren en in je flow te blijven. Drie nieuwe functies, die zijn ontworpen om je werkervaring te optimaliseren bij het gebruik van Logitech-opties, zijn beschikbaar in MX Keys Mini: een dicteertoets (functie geleverd door Windows en macOS, beschikbaar in bepaalde landen), microfoontoets voor het dempen/dempen opheffen en een emoji-toets.

MX Keys Mini biedt snel opladen via USB-C en verbindt eenvoudig tot drie draadloze apparaten met Bluetooth® Low Energy en is compatibel met Windows®, Chrome, Linux en Android, macOS, iOS, iPadOS, Bluetooth en Logi Bolt USB-ontvanger. MX Keys Mini voor Mac is geoptimaliseerd voor macOS, iOS en iPadOS.

MX Keys Mini spreekt elke persoonlijkheid aan met drie kleuren – roze, lichtgrijs en grafiet – en past goed bij Master Series-muizen, zodat je een complete MX-opstelling kunt maken en kunt creëren als nooit tevoren.

Bij Logitech zijn producten ontworpen om geweldige gebruikerservaringen te bieden en de ecologische voetafdruk te minimaliseren. Duurzaam ontwerp houdt rekening met milieu- en sociale effecten vanaf het moment dat grondstoffen worden ingekocht tot het einde van hun levensduur, daarom is een deel van de plastic onderdelen van de MX Keys Mini gemaakt van post-consumer gerecycled (PCR) plastic — 30 procent voor de grafiet uitvoering en 12 procent voor lichtgrijze en roze uitvoeringen. Het PCR-programma van Logitech laat de de toewijding van het merk zien aan duurzaam ontwerpen en het vermogen om te innoveren om materialen een tweede leven te geven en de CO2-impact van de industrie te helpen verminderen. Tegen het einde van 2021 zal de helft van Logitech’s huidige Personal Workspace-lijn van muizen en toetsenborden een bepaald niveau van PCR-plastic bevatten en zal bij nieuwe product aankondigingen gebruik worden gemaakt van PCR-plastic waar mogelijk. De papieren verpakkingen van MX Keys Mini zijn ook afkomstig uit FSC(R)-gecertificeerde bossen, wat de toewijding van Logitech aan het ondersteunen van verantwoord beheer van de bossen in de wereld laat zien.

Prijzen en beschikbaarheid
Logitech MX Keys Mini en MX Keys Mini voor Mac zijn vanaf vandaag verkrijgbaar bij Logitech.com en de bekende (r)etailers. De adviesprijs voor MX Keys Mini en MX Keys Mini voor Mac is €109,-. MX Keys Mini for Business zal eind oktober te koop zijn bij verschillende grote aanbieders.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?