Met nieuws van o.a.
partners

Logitech zet nieuwe standaard op het gebied van video conferencing

Logitech RoomMate

Logitech  heeft de lat voor video conferencing nog hoger gelegd met de aankondiging van een reeks op PC gebaseerde oplossingen die samenwerken met toonaangevende video conferencing services, zoals Microsoft Teams en Zoom. Maak kennis met de nieuwe Logitech Rally Bar, ontworpen met oog op middelgrote ruimtes en de Logitech Rally Bar Mini, die speciaal ontwikkeld is voor kleine ruimtes. Deze zogeheten videobars geven meeting rooms een boost dankzij video van bioscoopkwaliteit en kraakheldere audio, verwerkt in een alles-in-een design. De nieuwe Logitech RoomMate stelt gebruikers in staat stelt om te werken met video conferencing services op Logitech conference camera’s, zonder een PC of Mac. Het opzetten, managen en gebruiken van video conferencing apparatuur wordt hierdoor aanzienlijk eenvoudiger gemaakt, waardoor de kwaliteit van meetings in hybride en snel veranderende werkomgevingen wordt verhoogd.

Video conferencing is in toenemende mate een integraal onderdeel van iedere business. Logitech’s nieuwste Rally-productlijn zet een nieuwe standaard als het gaat om flexibele meeting room-oplossingen. Zo kan de gebruiker ondersteunde video conferencing-applicaties, zoals Microsoft Teams en Zoom, native afspelen op de Rally Bar en Rally Bar Mini. Ook kunnen zij deze via USB virtueel met iedere PC of Mac verbinden. Het is zelfs mogelijk om een eigen apparaat mee te brengen (BYOD, bring your own device), waardoor de gebruiker zijn laptop in kan pluggen en een video service naar keuze kan gebruiken. Logitech’s nieuwe productlijn ondersteunt bovendien andere populaire video conferencing services, zoals GoTo, Pexip en RingCentral.

Van een tweede camera op de videobars die zijn gericht op AI en analyses van de ruimte tot nauwkeurige geluidsweergave met Rally Mic Pods: ondernemingen hebben middels deze producten toegang tot schaalbare oplossingen die veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken zijn. Dankzij de volgende generatie Logitech-producten zijn organisaties er zeker van dat iedere meeting room, ongeacht formaat of opzet, en iedere werknemer, inclusief degenen die op afstand inschakelen, met elkaar verbonden zijn en dus niets te hoeven missen.

De Logitech Rally Bar is het eerste product in de nieuwe lijn die aan het eind van dit kwartaal beschikbaar is. De Rally Bar wordt geleverd met ingebouwde ondersteuning voor Microsoft Teams Rooms op Android en Zoom Room app, waarbij Zoom direct beschikbaar is. De adviesprijs van de Rally Bar begint bij €3.999, de Rally Bar Mini begint bij €2.999 en de Logitech Roommate zal verkrijgbaar zijn vanaf €999. Beschikbaarheid van de Rally Bar Mini en Logitech Roommate volgt op een later moment. Logitech’s nieuwe productlijn werkt bovendien samen met GoTo, Pexip en RingCentral. Voor meer informatie ga je naar de website.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?