Met nieuws van o.a.
partners

HP onthult de Pavilion Aero 13

HP Pavilion Aero 13

HP Inc. heeft zijn lichtste consumentenlaptop tot nu toe aangekondigd: de HP Pavilion Aero 13 Laptop PC. Met een gewicht van minder dan 1 kilogram levert de Pavilion Aero 13 een prachtig duurzaam ontwerp dat krachtig genoeg is voor allerlei soorten entertainment, verbinding en productiviteit. De HP Pavilion Aero 13 is nu in Nederland verkrijgbaar in prachtige kleurenpaletten, waaronder Pale Rose Gold en Natural Silver. Voor ieder een perfecte look en feel om de show te stelen waar je ook bent. Voornaamste doelgroep: Generation Z. In de campagne laten Pippa van Iersel, ShinShan en Roos Zwetsloot zien hoe de HP Pavilion Aero 13 naadloos in hun levensstijl past.

Nu de jongeren weer naar school- en op pad gaan, hebben ze een PC nodig die zowel thuis als onderweg met hen mee kan bewegen. Recent onderzoek vanuit HP toont aan dat de PC tegenwoordig overal mee naartoe gaat: 45% van de tijd wordt deze buitenshuis gebruikt om een breed scala aan doeleinden. Van deze tijd wordt 25% besteed aan het streamen van video’s en 11% aan een productieve bezigheid, zoals studie of werk.

HP Inc. en AMD introduceren de HP Aero 13 met de  #lighterliving campagne waarin bekende Generatie Z influencers, de Pavilion Aero 13 meenemen naar plekken waar andere laptops normaal niet komen. Ze zijn opgegroeid met technologie en willen altijd toegang hebben tot de laatste trends en updates en dat is nu een stuk makkelijker. Door het lichte gewicht voorziet de Pavilion Aero 13 in deze behoeften en is het bijvoorbeeld voor olympisch deelneemster Roos Zwetsloot (onderdeel van de campagne) mogelijk om haar laptop te gebruiken voor filmedits en evaluatie van tricks in het skatepark.

Professioneel kitesurfer Pippa van Iersel zegt: “Naast kitesurfen maak ik ook vlogs, dus voor mij is het belangrijk dat ik altijd en overal kan editen. Met de HP Pavilion Aero 13 kan dat”.

HP Pavilion Aero 13 Laptop PC: Niets houd je nog tegen

De Pavilion Aero 13 is de eerste Pavilion laptop met een volledig magnesium aluminium behuizing en een 4-zijdige smalle zijkant voor een duurzaam en premium design. Naast een modern design beschikt het apparaat over:

  • De nieuwste AMD Ryzen™ 7 5800U Mobile Processor met AMD Radeon™ Graphics voor een snelle respons tijdens het werken of browsen en heldere details tijdens het kijken van films.
  • Wi-Fi 6 en tot 10,5 uur batterijduur zorgen voor een snelle en betrouwbare draadloze connectiviteit en stroomvoorziening, thuis of onderweg.
  • De Pavilion Aero 13 is HP’s eerste 13,3-inch diagonale laptop met een beeldverhouding van 16:10 en een resolutie van 2,5k, met 10% meer verticale kijkruimte dan een traditionele beeldverhouding van 16:9. In het zonlicht films kijken is geen probleem met 400 nits helderheid, net zoals het online browsen en streamen van video’s met 100% sRGB voor een breder kleurenpalet.
  • De Pavilion Aero 13 zet duurzaamheid op de voorgrond in elke fase van zijn levenscyclus, gemaakt met post-consumer gerecycled en uit de oceaan afkomstig plastic, waardoor meer dan 6.000 plastic flessen worden bespaard die in de oceaan terechtkomen.
  • Het device is voorzien van verf op waterbasis, wat helpt de VOC-uitstoot te verminderen en de doos en vezelkussens zijn 100% duurzaam verkregen en recyclebaar. De Pavilion 13 Aero is ook EPEAT® Gold-geregistreerd en Energy Star®-gecertificeerd en maakt deel uit van HP Planet Partners, een gemakkelijke en veilige manier om gebruikte producten in te zamelen voor wederverkoop en recycling om een meer circulaire, koolstofarme economie te creëren. Dit alles maakt deel uit van HP’s inspanningen om ‘s werelds meest duurzame pc-portfolio te leveren.

Prijs en beschikbaarheid

De HP Pavilion Aero 13 is in Nederland verkrijgbaar voor € 799 euro.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?