Met nieuws van o.a.
partners

Epson introduceert nieuwe printers voor thuiswerkers

Epson WorkForce

Nu we steeds vaker thuis of in kleine werkgroepen werken, heeft Epson zijn productaanbod uitgebreid om aan veranderende printbehoeften te voldoen. De nieuwe WorkForce-modellen zijn gebaseerd op de beproefde PrecisionCore-afdruktechnologie van Epson en zijn bijzonder duurzaam. Ze maken gebruik van de warmtevrije technologie van Epson en verminderen het energieverbruik aanzienlijk. Ze bieden bovendien lage afdrukkosten, betrouwbare prestaties en een hoogwaardige uitvoer.

Deze printers zijn ontworpen om te passen kleinere ruimtes en bieden veel functionaliteit, zoals printen, kopiëren, scannen en faxen (zonder dat er een pc nodig is). Hoe hoger het modelnummer, hoe meer functionaliteiten – zoals duplex ADF, tot drie papierlades en afdrukformaten tot A3. Alle printers bieden een hoge afdrukkwaliteit en handige draadloze opties.

“Tijdens lockdown zagen we de bescheiden inkjetprinter naar voren komen als een van de verrassende helden van de consumententechnologie,” zegt Alberto Raviolo, directeur van de Consumer-afdeling bij Epson Europe. “De manier waarop we werken is veranderd en velen van ons zullen tot ver in de toekomst thuis blijven werken en studeren.”

“Deze nieuwe toevoegingen aan het WorkForce-assortiment van multifunctionele apparaten voldoen aan de behoeften van gebruikers die nog steeds inktcartridges willen gebruiken, maar op een efficiënte en kosteneffectieve manier,” vervolgt Raviolo. “De inkjetprinters bieden veel functionaliteiten – zoals de conceptafdrukmodus, die de hoeveelheid gebruikte inkt vermindert, en de stille modus, ontworpen om de werkomgeving te verbeteren.”

Om te kiezen tussen de verschillende modellen, kunnen gebruikers de functies zoeken die passen bij hun specifieke behoeften. De Epson WorkForce WF-4830DTWF, WF-4820/25 en WF-3820/25 zijn ontworpen voor thuiskantoren of kleine kantoorgebruikers die op zoek zijn naar een compacte printer met een hoge printkwaliteit en specifieke zakelijke functies. De Epson WorkForce A3 WF-7840DTWF en WF-7830/35DTWF, zijn voornamelijk bedoeld voor algemeen zakelijk printen, zowel thuis als op een klein kantoor.

De nieuwe WorkForce modellen zijn beschikbaar vanaf oktober 2020 tegen de volgende verkoopadviesprijzen:

  • WorkForce WF-3820/3825 – € 159
  • WorkForce WF-4820/4825 – € 185
  • WorkForce WF-4830DTWF – € 215
  • WorkForce WF-7830/7835DTWF – € 279
  • WorkForce WF-7840DTWF – € 339

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?