Met nieuws van o.a.
partners

Een goedkope iPad? Hier vind je ze

goedkope ipad

Op zoek naar een apparaat waarmee je lekker op de bank films en series kan streamen? Of ben je meer een gamer die spellen graag op een groter scherm speelt? Dan is een refurbished iPad een zeer interessante keuze. Refurbished is vaak tot tientallen euro’s goedkoper dan nieuw en daarnaast draaf je bij aan een schoner klimaat. Hoe dit allemaal zit, leggen we uit in dit blog!

 Een iPad uit 2017

Een zeer interessante iPad op dit moment is de iPad 2017 refurbished . Dit toestel heeft een 9,7 inch Retina-scherm en beschikt over een A9 chip onder de motorkap. Er kan tot wel 128GB aan opslaggeheugen in en daarnaast heeft het toestel een 8MP camera. Ook is er een optie buitenhuis met een 4G-verbinding te gebruiken. Je hebt dan alleen wel een cellular-model nodig en een geschikt 4G-abonnement. De iPad 2017 weegt ongeveer 478 gram en beschikt ook over Touch ID. Hierdoor ontgrendel je de iPad met je vinger.

Een iPad uit 2018

De populairste iPad is nu de iPad 2018. Je moet de refurbished ipad 2018 kopen als je op zoek bent naar alles wat de iPad 2017 ook heeft, maar dan net een beetje meer. Zo heeft de iPad 2018 de mogelijkheid om gebruik te maken van Apple Pencil, waardoor je prachtige tekeningen en schetsen kan maken. Daarnaast heeft de iPad 2018 een net wat sneller processor, waardoor games en series net wat vloeiender getoond worden.

Maar wat is refurbished?

Allemaal leuk natuurlijk, die iPads, maar wat is refurbished? Refurbished betekent ‘gereviseerd’. Het is een Engels woord. Gereviseerde iPhones zijn iPhones die al een eerder leven hebben gehad en in techlabs uit elkaar zijn gehaald en van A tot Z zijn geanalyseerd en gecontroleerd. Ervaren, professionele techneuten hebben in samenwerking met gedegen software de handen uit de mouwen gestoken om ze weer technisch zo goed als te maken. Hierdoor heb je als consument dus altijd een technisch ijzersterk product in handen. Helaas kan je krassen en deuken niet zo makkelijk wegpoetsen, dus worden refurbished iPhones vaak in verschillende gradaties verkocht: ‘van zichtbaar gebruikt’ tot ‘zo goed als nieuw’.

Let op het keurmerk!

Refurbished iPhones zijn mooie producten, maar toch is het zaak om goed uit te kijken waar je je refurbished aankoop doet. Partijen met een keurmerk Refurbished bieden vaak de betere kwaliteit refurbished iPhones en bovendien krijg je bij deze partijen minstens twee jaar garantie op je aankoop. Daarnaast hoef je ook geen defecten te verwachten naar aankoop en opstarten van je refurbished iPhone. Je checkt of je partij een juist keurmerk heeft door op de website onderin te zoeken naar de tekst of het logo waarin ‘keurmerk Refurbished’ vermeld staat.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?