Met nieuws van o.a.
partners

De voordelen van een refurbished laptop

alpha-shop

Tegenwoordig is het internet niet meer uit ons leven weg te denken. We zijn verknocht aan sociale media, online shopping en games. Vaak doen we dit op onze smartphones, terwijl dit eigenlijk helemaal niet goed is voor ons lichaam. Het is bewezen dat veel tokkelen op je smartphone, kan zorgen voor nek- en rugklachten. Daarom kan je beter kiezen voor het surfen op een laptop. En neen dat is helemaal niet gepasseerd, integendeel. Tegenwoordig is het kopen van een refurbished laptop bijvoorbeeld, enorm in. Maar wat is dat nu juist en wat zijn de voordelen van een refurbished laptop?

Wat is het?

Een refurbished laptop, wil letterlijk zeggen: een laptop die gereviseerd is. Dit wil zeggen dat deze laptop retour is gekomen om een bepaalde reden. Dit kan gaan om een technisch defect, een teveel aan voorraad of een inruilprogramma. Toestellen die op die manier binnenkomen worden grondig nagekeken en hersteld waar nodig. Vervolgens worden deze getest en opnieuw gecontroleerd, indien nodig. De laptop wordt gereinigd, gegradeerd en opnieuw verkoop klaar gemaakt. Het is dus eigenlijk een ‘nieuwe tweedehands’ laptop.

Goedkoper

Er zijn verschillende redenen waarom een refurbished laptop kopen een goed idee is. Zo’n laptop is altijd goedkoper dan een volledig nieuwe aanschaffen en is dus ideaal wanneer je wat op het geld moet letten. Blijf wel letten op prijs/kwaliteit. Wanneer de refurbished laptop té goedkoop is, zal hij waarschijnlijk in kwaliteit wel veel minder zijn dan een wat duurdere refurbished laptop.

Milieu

Niet alleen moeten we bij de aankoop van spullen aan onszelf denken, neen, het milieu telt ook mee. En dat is nog een reden waarom zo’n laptop kopen een goed idee is. Bij nieuwe producten komt een hoop plastic en vervuiling kijken. Bij een tweedehands product zijn er gewoon minder productieprocessen nodig, wordt er niet onnodig aan weggooien en recycling gedaan en draag je dus je steen bij aan een beter milieu!

Garantie

Voor een gebrek aan garantie moet je het niet laten om een refurbished laptop te kopen. Want net zoals bij een nieuwe, heb je ook garantie bij zo’n laptop. Wanneer je een refurbished laptop koopt bij alpha-shop en je ervaart hier toch enige problemen mee, dan wordt hij kosteloos voor jou herstelt! Geef nu nog eens een reden waarom jij niet aan geld besparen zou doen door een refurbished laptop te kopen, nu jij al de voordelen hiervan weet? Bekijk bijvoorbeeld eens Alpha-Shop.nl voor een ruim aanbod aan refurbished laptops.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?