Met nieuws van o.a.
partners

De nieuwste 3-in-1 printers van Epson

expressionhomexp-31007

De nieuwste Expression Home-printers van Epson (de XP-3100- en XP-4100-serie) combineren 3-in-1-functionaliteit met mobiel afdrukken, inclusief dubbelzijdig printen op A4-formaat en een compact en stijlvol design. De modellen zijn verkrijgbaar vanaf september 2019.

Deze 3-in-1 Expression Home-printers zijn ontworpen voor alledaags gebruik en zien er mooi uit dankzij de nieuwe gestroomlijnde vormgeving. Met zijn compacte, ruimtebesparende design is dit de ideale printer voor consumenten die op zoek zijn naar een stijlvol stukje technologie, met elegante bedieningsknoppen die de moderne en ingetogen stijl nog eens benadrukken.

Dankzij Wi-Fi en de mobiele printapps hebben gebruikers met deze printers de vrijheid om te printen waar en wanneer ze maar willen. Ze hoeven alleen maar de gratis Epson iPrint-app te downloaden om draadloos te kunnen printen en scannen vanaf hun smart device. Bovendien zijn de functies van de printer eenvoudig te bedienen direct via het LCD-scherm. De XP-3100-serie heeft een scherm van 3,7 cm, terwijl de XP-4100-serie is uitgerust met een groter scherm van 6,1 cm.

De XP-3100-serie en XP-4100-serie zijn verkrijgbaar vanaf september 2019.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?