Met nieuws van o.a.
partners

ASUS VivoBook S14 en S15 nu verkrijgbaar

asus-VivoBook-S14

De langverwachte VivoBook S14 (S432) en de VivoBook S15 (S532) van ASUS zijn nu verkrijgbaar in Nederland en België. Het betreft een kleurrijk paar uiterst draagbare laptops dat beschikt over de innovatieve ASUS ScreenPad 2.0, een secundair beeldscherm dat de productiviteit van de gebruiker aanzienlijk kan verhogen. Daarnaast zijn deze nieuwe VivoBooks nu beschikbaar in twee kleuren die extra persoonlijkheid toevoegen aan de laptops, waardoor draagbaar computergebruik extra aantrekkelijk wordt voor een jonger publiek en studenten. De stijlvolle, metalen behuizing spreekt zich extra uit door middel van unieke design details, waaronder een ErgoLift-scharnier, dat comfortabel typen garandeert.

De VivoBook S14 en VivoBook S15 worden bovendien gekenmerkt door het nieuwe, vierzijdige NanoEdge-display zonder frame. Hierdoor zijn de afmetingen compacter en is de kijkervaring extra indringend, mede dankzij het screen-to-body ratio van maar liefst 88%. Ze worden aangedreven door (maximaal) Intel ® Core i7 processoren, discrete NVIDIA GeForce MX250 graphics en een PCIe SSD van 1TB. Ook zijn dit de eerste VivoBooks die gebruik maken van een infrarood (IR) camera en Wi-Fi 6 (802.11ax).

De VivoBook S14 en VivoBook S15 maken deel uit van het ASUS Reliability Programma, waarmee ASUS de consument 100% zekerheid biedt bij hun aankoop. ASUS biedt namelijk volledige restitutie van de betaalde productprijs bij een technisch mankement. Bovendien mag de klant het gerepareerde product houden.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?