Met nieuws van o.a.
partners

ASUS maakt terugkeer naar school extra persoonlijk

Asus-Vivobook

ASUS heeft de nieuwe VivoBook S14 (S433) uitgebracht in Nederland, om de terugkeer naar school extra persoonlijk te maken. Deze 14 inch laptop met ultieme draagbaarheid biedt de perfecte balans tussen eigenheid en prestaties, zodat studenten zich meer dan ooit kunnen uitdrukken via hun laptop én veeleisende taken moeiteloos kunnen uitvoeren dankzij vernieuwing onder de motorkap.

Speciaal van buiten 
De VivoBook S14 beschikt over een gedurfd design met een metallic textuurafwerking en afgeschuinde randen. Hij is verkrijgbaar in meerdere kleuren die zijn gekozen om de persoonlijkheid van de gebruiker te weerspiegelen. Wanneer de laptop wordt geopend ontvouwt zich direct een andere persoonlijke touch in de vorm van een color-blocking entertoets.

Het NanoEdge-beeldscherm biedt een geweldige kijkervaring en maakt een compactere ‘footprint’ mogelijk, waardoor de laptop nog makkelijker is om mee te nemen en minder ruimte inneemt in een tas of op een bureau. Andere kenmerken van het beeldscherm: Een screen-to-body ratio van 86%, een zeer brede kijkhoek van 178º en een buitengewone reproductie van kleur voor levendige visuals.

Krachtig van binnen 
Naast een uniek design en een strak uiterlijk worden de nieuwe VivoBooks aangedreven door maximaal een tiende generatie Intel® Core™ i7-processor, NVIDIA® GeForce® MX350-videokaart met een werkgeheugen tot wel 16GB en een PCIe®-SSD met Intel Optane™ Memory H102.

Andere features
Met de nieuwe Vivobook komt de gebuiker de gehele dag door en zodra de batterij toch (bijna) leeg is, dan hoeft hij niet lang te wachten om weer onbezorgd aan de slag te kunnen: In 49 minuten tijd is de accu al voor 60% opgeladen. Intel® Wi-Fi 6 (802.11ax) maakt razendsnelle netwerksnelheden mogelijk, waardoor het transfereren van grote bestanden en bijvoorbeeld online videochatting vliegensvlug gebeurt. Om toegang te krijgen tot de laptop kan de gebruiker de ingebouwde vingerafdruksensor inschakelen. Met letterlijk een druk op de knop is hij ingelogd, zonder telkens een wachtwoord in te voeren.

Prijs en beschikbaarheid
De Vivobook S14 is nu verkrijgbaar in Nederland vanaf €699.-. De Vivobook S14 is verkrijgbaar bij:

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?