Met nieuws van o.a.
partners

ASUS brengt geprezen Chromebook Flip C436 uit in ‘Aerogel White’

ChromeBook Flip C436 asus

ASUS heeft een flitsende nieuwe uitvoering van zijn geprezen ASUS Chromebook Flip C436 gelanceerd in Nederland. De Flip C436 is nu namelijk ook verkrijgbaar in de iriserende kleur ‘Aerogel White.’ Voor deze krachtige Chromebook is nauw samengewerkt met Google en Intel om de veeleisende gebruiker een veelzijdige, krachtige premium ChromeBook te bieden met tiende generatie Intel® Core™-processoren.

Op en top elegant, zéér draagbaar
Naast de eerder verschenen variant in Transparent Silver is er nu ook een variant van de Chromebook Flip C436 beschikbaar in Aerogel White. Als de gebruiker zijn kijkhoek aanpast, veranderen de kleuren mee door meervoudige reflecties en ontstaat er een verbazingwekkend, oogstrelend kleurenpalet. Hierdoor krijgt de stijlvolle Chromebook C436 nóg meer karakter.

De Chromebook Flip C436 introduceert een opvallende, elegante en converteerbare vormfactor, met een randloos NanoEdge-touchdisplay dat is ontworpen om het scherm te maximaliseren in de kleinst mogelijke vormfactor. De Flip C436 is ondergebracht in een duurzaam en lichtgewicht magnesiumlegering behuizing van slechts 13 inch. Hij weegt slechts 1,1 kg – perfect voor productiviteit onderweg.

Nauwe samenwerking met Google en Intel
De ASUS Chromebook Flip C436 is geverifieerd door Intels Project Athena innovatieprogramma en is mede ontworpen voor mobiele prestaties. Het brengt ongeëvenaarde kracht in een converteerbare en ultra-draagbare vormfactor door de integratie van tiende generatie Intel® Core™-processoren met maximaal 8GB RAM, een 256GB SSD en geavanceerde Intel® Wi-Fi 6 (Gig+) connectiviteit.

“De uitzonderlijk dunne en lichte Chromebook Flip C436 is een van de eerste Chromebooks die mogelijk is gemaakt door co-engineering tussen ASUS, Google en Intel via Intels Project Athena innovatieprogramma. De Flip C436 wordt aangedreven door tiende generatie Intel® Core™-processoren en is ontworpen om te voldoen aan de verwachtingen van ambitieuze mensen die constant onderweg zijn en zich wenden tot hun premium laptop om dingen gedaan te krijgen, onder andere door middel van ‘instant wake’, responsiviteit en een zorgeloze batterijduur,” aldus Josh Newman, Vice President, Client Computing Group General Manager, Mobiele Innovatie bij Intel Corporation.

Premium extra’s 
De Flip C436 biedt de gebruiker premium extra’s, zoals een geïntegreerde vingerafdruksensor voor eenvoudige ontgrendeling, vier omnidirectionele luidsprekers voor geluid van hoge kwaliteit in één van de converteerbare modi, USI-stylusondersteuning voor open peninvoer, en een grote verscheidenheid aan poorten voor randapparatuuropties.

Beschikbare configuraties en prijzen

De Aerogel White-variant van de ChromeBook Flip C436 is nu verkrijgbaar in Nederland: per direct in de ASUS eShop en binnenkort ook via bol.com.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?