Met nieuws van o.a.
partners

Eminent introduceert een nieuwe lijn Wi-Fi IP camera’s!

EM6400-HD-Wi-Fi-Fixed-IP-Camera

De IP camera line-up wordt uitgebreid met een drietal E-SmartLife Wi-Fi IP camera’s. De EM6400 HD Wi-Fi Fixed IP Camera, de EM6410 Full HD Wi-Fi Pan/Tilt IP Camera en de EM6420 Full HD Wi-Fi Pan/Tilt IP Camera.

Houd al je eigendommen veilig met deze Wi-Fi IP Camera’s van Eminent. Deze camera’s zijn eenvoudig te installeren en te gebruiken met de gratis E-SmartLife app. Ontvang een pushbericht op je smartphone wanneer de camera beweging detecteert. Plaats een micro SD-kaart en de camera neemt de beelden op. Dankzij de IR leds heb je ‘s nachts ook goed beeld. Je luistert mee met de beelden en kunt terugspreken.

De EM6410 Pan/Tilt IP Camera bewaakt door zijn pan/tilt-functie een groter gebied dan de vaste EM6400 Fixed IP camera. De EM6420 Outdoor IP Camera is geschikt voor buitengebruik.

Maak een handmatige of automatische scène om één of meerdere functies tegelijk te activeren. Maak bijvoorbeeld een automatische scène aan voor alle E-SmartLife IP camera’s zodat de bewegingsdetectie bij zonsondergang inschakelt en weer uitschakelt wanneer ’s morgens de zon opkomt. Je kunt ook handmatig een snelkoppeling in het startscherm van de app zetten om bewegingsdetectie in- of uit te schakelen wanneer je van huis gaat en weer thuiskomt.

Dit product is te koop bij:


OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?