Met nieuws van o.a.
partners

Strandlaken en bordspel ineen

strandlaken

SooBluu komt met het leukste strandlaken dat je aan zee kunt vinden: Save the Turtles. Het is een handdoek – gemaakt van 20 petflessen – en bordspel ineen. Superleuk voor op het strand of ergens anders buiten. Save the Turtles is educatief en helemaal van deze tijd. Je leert spelenderwijs hoe je de oceanen en het milieu kunt bevrijden van al het plastic.

Je speelt het spel met vriendjes of je ouders. Bij Start word je uitgedaagd om je eigen pion op het strand te zoeken, bijvoorbeeld iets van plastic wat er niet hoort. Dat gooi je na het spel in de prullenbak. De spelregels zijn afgeleid van Ganzenbord en kun je online vinden via een QR-code op de handdoek. Dobbelstenen neem je zelf mee of gooi je met een app. Meer informatie vind je op: www.soobluu.com.

Doel van het spel
Het spel begint op het strand, want daar start het uitdagende leven van de zeeschildpad. Het kleine schildpadje komt uit zijn ei en loopt instinctief naar zee.  Maar pas op, het strand en de oceaan zitten vol gevaren! Onderweg kom je allerlei hindernissen tegen. Je kunt verstrikt raken in de netten van een vissersboot of je komt met jouw Sea Turtle terecht in de plastic soep. Welke jonge schildpad overleeft al deze gevaren en komt als eerste volwassen schildpad aan op het strand om eitjes te leggen.

SooBluu doneert 5% van haar winst aan Local Ocean Conservation en steunt zo de zeeschildpad en zijn leefomgeving. Elk strandlaken van SooBluu is gemaakt van wel 20 gerecyclede petflessen, dat is wel zo milieuvriendelijk. SooBluu is heerlijk zacht, superlicht, absorberend en sneldrogend. Daarnaast is het strandlaken lekker royaal van formaat en toch heel compact in je strandtas. En wat meteen opvalt: het is verkrijgbaar in de mooiste, kleurrijke dessins. En nu dus ook als bordspel.

Informatie
Het SooBluu strandlaken Save the Turtles is verkrijgbaar bij www.soobluu.com. Consumentenadviesprijs € 24,95. Formaat: 100 x 160cm. Het strandlaken komt in een handig tasje en heeft een handige ophanglus.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?