Met nieuws van o.a.
partners

Privacy Telefoonhoes voor de iPhone 12 series zijn nu leverbaar

Privacy Hoes

Valenta en Spy-Fy hebben de iPhone Privacy Hoes ontwikkeld die gebruikers beschermt tegen indringers die misbruik maken van de camera’s van smartphones. Niet alleen hackers, maar ook bedrijven als Facebook en zelfs overheidsinstanties, kunnen via apps namelijk toegang krijgen tot de camera’s van smartphones. De Nederlandse bedrijven steken daar met deze innovatieve telefoonhoes dus een stokje voor.

iPhone 12 series Privacy Hoes nu beschikbaar
Na de succesvolle lancering van de iPhone 11 Privacy hoes zijn nu de iPhone 12 series ook beschikbaar.

iPhone Privacy Hoes
Met de nieuwe iPhone Privacy Hoes kunnen gebruikers beide camera’s op een iPhone eenvoudig en met één simpele beweging afdekken. Zowel de selfie camera als de camera aan de achterkant zijn dan beschermd tegen pottenkijkers. Beide privacy schuifjes werken zonder de functies van de iPhone te beïnvloeden.

Behuizing van polyurethaan
De behuizing van de telefoonhoes is gemaakt van polyurethaan dat de iPhone zelf uitstekend beschermt. “De iPhone Privacy Hoes beveiligt niet alleen de privacy van de gebruiker, maar de telefoon zelf is ook beschermd. Een smartphone met deze hoes kan een val van twee meter hoogte opvangen”, vertelt Sander Vos van Valenta.

Beschikbaarheid en prijzen
De Valenta Privacy Hoes powered by Spy-Fy kost €39,95 (inclusief BTW) en is verkrijgbaar op onder andere de webshops www.valenta.com en www.spy-fy.com maar ook bij grote online resellers als www.bol.com. Adviesprijs: € 39,95

Verkrijgbaar voor: iPhone 11, iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?