Met nieuws van o.a.
partners

On The Rocks lanceert boomvrije Marble collectie

On-The-Rocks-Marble-collectie

Duurzaam, gemaakt van steen en nu ook in een stijlvol marmer design! Het luxe notitieboeken-merk On the Rocks, opgericht door impact ondernemer Anne Pleun van Eijsden, brengt een exclusieve lijn van duurzame Rockbooks uit. De nieuwe Marbles serie bestaat uit notitieboeken gemaakt van duurzaam steenpapier, in een marmer design.

Wat is een Rockbook?
Een Rockbook is een boomvrij notitieboek gemaakt van steenpapier. De Rockbook collectie wordt duurzaam geproduceerd in Nederland. Dit innovatieve en duurzame materiaal wordt gemaakt van steengruis (calciumcarbonaat) gebonden met een deel gerecycled HDPE, is recyclebaar, zorgt voor een uiterst luxe schrijfervaring en is ook nog eens waterbestendig. Met notitieboeken van On the Rocks zorg je voor een verminderde footprint: er worden geen bomen gekapt, er wordt minder energie verbruikt en helemaal geen water of bleek gebruikt tijdens het productieproces.

De Marble collectie
Het idee voor de Marble collectie is ontstaan door klantonderzoek waarbij een grote fan-base werd gevraagd welk design zij graag willen zien. Daar kwam het marmer design in een dikkere Rockbook variant uit. De exclusieve Marble Rockbooks zijn niet alleen een leuk cadeau, maar ook een duurzame must-have voor iedereen die graag op papier schrijft, tekent of inspiratie vastlegt. Tegelijkertijd verklein je jouw ecologische voetafdruk door te kiezen voor een papier-alternatief zonder hout-vezels. Met een dikte van 144 pagina’s zijn de schriften ideaal voor langdurig gebruik. Er zijn drie verschillende Marble edities: Black, White en Pink.

De Marble Rockbooks zijn verkrijgbaar voor € 17,95 per boek of als set van 3 voor € 49,95.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?