Met nieuws van o.a.
partners

Nieuw product gaat diefstal van telefoon en laptop opladers tegen

PeaceLocks-slot

Met dit innovatieve slot kun jij met een gerust hart jouw telefoon thuis, op het werk of onderweg opladen.
Voor iedereen die de frustratie kent van een gestolen telefoon- of laptoplader. Gestolen opladers kunnen leiden tot verloren productiviteit, tijd en geld. Maar dankzij de eenvoudige vindingrijkheid van PeaceLocks, kunnen mensen over de hele wereld zich ervan verzekeren dat hun opladers nooit meer worden gestolen.

PeaceLocks zijn ontworpen om te werken met vrijwel alle laders met een USB-uiteinde. De elegante en onopvallende uitvinding beveiligt laptop- en telefoon opladers op stekkerdozen, waardoor diefstal van de beveiligde lader wordt voorkomen. PeaceLocks heeft een lederen lus met zilveren of zwarte ringen, waar de oplaadkabel doorheen gehaald kan worden. De lederen lus wordt vervolgens om de lader en de stekkerdoos gewikkeld en beveiligd met een klein combinatieslot. Hierdoor kan de lader niet zomaar worden mee genomen.

Handige oplossing

Het eenvoudige lederen ontwerp, beschikbaar in twee kleuren, zwart en wit. Biedt een onopvallende vergrendeling oplossing, ongeacht waar de gebruiker het apparaat oplaadt. PeaceLocks is de handige oplossing voor mensen die hun opladers niet kwijt willen raken maar wel hun apparaten overal willen opladen.

Naast het aantrekkelijke design zijn de PeaceLocks duurzaam en compatibel met veel apparaten met een traditionele USB-aansluiting of kleiner. Wanneer dit slot niet gebruikt wordt, kunnen de lederen lus en het combinatieslot worden opgeborgen in het meegeleverde zakje. Het compacte PeaceLocks kan eenvoudig overal mee naartoe genomen worden in een handtas, rugzak of jaszak dankzij het compacte formaat. Zodat jij overal jouw oplader kunt beschermen.

PeaceLocks om de vrede te bewaren.

PeaceLocks is uitgevonden door Nicolette Mak, een moeder van twee kinderen, serie ondernemer en uitvinder. Mak heeft oog voor het ontwikkelen van creatieve oplossingen voor dagelijkse problemen die ze tegenkomt. PeaceLocks is haar vierde uitvinding. Na talloze discussies en ruzies in huis over wie de oplader van wie had gestolen of geleend, was Nicolette het zat en ging zij aan de slag met het creëren van PeaceLocks om de vrede te bewaren.

Niets is frustrerender dan wanneer je een lege batterij van je telefoon of laptop hebt en klaar bent om te werken, maar je oplader ontbreekt”, zegt Mak. “Als ouder raakte ik gefrustreerd door het voortdurend verdwijnen van laders en het uitgeven van veel te veel geld om nieuwe te kopen. Ik wist dat ik niet de enige was die deze frustratie ervoer, daarom heb ik PeaceLocks gemaakt. Het eenvoudige en aantrekkelijke ontwerp is makkelijk te gebruiken en kan overal mee naartoe, zodat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over of iemand met je oplader wegloopt. Ons doel met PeaceLocks is om de vrede tussen collega’s, reizigers en ouders en hun kinderen te helpen bewaren door laders bij hun rechtmatige eigenaren te houden.

PeaceLocks zijn online beschikbaar voor € 14,95, in twee kleuren met extra aanpasbare opties voor oog- en slot ontwerpdetails. Meer informatie of direct PeaceLocks bestellen? Ga naar https://peacelocks.com/.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?