Met nieuws van o.a.
partners

Kerstcadeaus waarmee je jouw grootouders deze kerst kunt verrassen

bongo be

Op zoek naar een mooi kerstcadeau voor de grootouders? Lees hier alles over de beste cadeau opties voor opa’s en oma’s.

De beste kerstcadeaus voor grootouders

Wil je de grootouders deze kerst verrassen met een mooi kerstcadeau? Dan kun je hier inspiratie opdoen. Een mooi en veelzeggend cadeau met de kerstdagen is perfect om opa en oma mee te verrassen. Weet je niet goed welk cadeau kerst je voor ze moet kopen? Lees dan gauw verder en doe inspiratie op uit onze aanbevelingen voor kerstcadeaus voor grootouders.

Foto van de kleinkinderen

Waar doe je grootouders nu een groter plezier meer, dan met een mooie foto van hun kleinkinderen? Je kunt naar een professionele (portret)fotograaf gaan voor een fotosessie met jouw kinderen. Deze professionele foto’s kun je laten afdrukken op canvas of mooi inlijsten. Dit is een dierbaar cadeau waar iedere opa en oma blij van wordt deze kerst. 

Massage cadeau 

Wanneer opa en oma het druk hebben met oppassen op de kleinkinderen en daarnaast nog een druk bestaan hebben, is wat ontspanning ideaal. Geef ze daarom met kerst een cadeaubon voor een massage cadeau. Deze kunnen ze verzilveren bij een professionele masseur wanneer het hun uitkomt. Op de oude dag is het ontzettend fijn om eens flink in de watten te worden gelegd door een masseur. 

Dagje uit met het hele gezin

Voor veel grootouders is tijd met de kinderen en kleinkinderen het mooiste cadeau wat je ze kunt geven. Je kunt dan met kerst ook ze ook een dagje uit cadeau doen. Dit kan bijvoorbeeld een dagje naar de dierentuin zijn met het hele gezin of een dagje zwemmen bij een vakantiepark. Zo heeft het hele gezin iets om naar uit te kijken en genieten de grootouders van een fantastisch cadeau. 

Kerstpakket voor opa en oma

Passen opa en oma vaak op? Dan hebben zij met kerst natuurlijk ook recht op een kerstpakket van hun werkgever, aka jullie gezin. Maak samen met de kinderen een mooi pakket voor opa en oma. De kinderen kunnen bijvoorbeeld de kartonnen box beschilderen en zelf kunnen jullie lekkernijen en leuke presentjes uitzoeken voor opa en oma. Denk bijvoorbeeld aan wat luxe nootjes, sterke drank of fijne verzorgingsproducten. Zo verras je de grootouders met een mooi kerstpakket als bedankje voor al hun hulp.

Koffiemachine

De grootouders moeten heel wat energie hebben om het uit te houden met hun kleinkinderen. Die drukte moeten ze natuurlijk goed aankunnen. Een ludiek kerstcadeau voor de grootouders is dan ook een goed koffieapparaat. Verras deze kerst jouw grootouders met een luxe koffiemachine. Zo kunnen ze altijd even een sterk bakje drinken, voordat de kleinkinderen over de vloer komen. Dit is een kerstcadeau voor grootouders met een knipoog. 

Maak deze kerst extra bijzonder met het hele gezin, inclusief de grootouders. Kerst is een mooi moment om jouw waardering voor de grootouders te tonen. Geef ze daarom een mooi cadeau kerst. Maak gebruik van de bovenstaande cadeau opties voor inspiratie en verras jouw grootouders deze kerst met een passend cadeautje. 

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?