Met nieuws van o.a.
partners

Huawei brengt HUAWEI WATCH GT 2 uit

HUAWEI- WATCH-GT-2-smartwatch

Huawei heeft zijn volgende generatie smartwatch onthuld, de HUAWEI WATCH GT 2, aangedreven door de eigen Kirin A1-chip. Met een verbeterde gebruikerservaring en een ongeëvenaarde batterijduur dankzij het lage stroomverbruik van de chip verlegt de WATCH GT2 de grenzen van wearables. De HUAWEI WATCH GT 2 is Huawei’s eerste smartwatch met een alles-in-één 3D-glas scherm waardoor een breder, grenzeloos beeld ontstaat. Bovendien levert de nieuwe smartwatch een rijker programma en meer opties voor sporters zoals Bluetooth bellen, music playback functies en verbeterde mogelijkheden voor gezondheids- en fitness monitoring en management.

Perfectie combinatie van hoge prestaties en efficiënt stroomgebruik
HUAWEI WATCH GT 2 gaat nog een stapje verder dan zijn voorganger en is uitgerust met Huawei’s gepatenteerde Kirin A1-chipset om de levensduur van de batterij te verbeteren. De Kirin A1-chipset integreert een geavanceerde bluetooth processor, een krachtige audio processor en een applicatie processor met een zeer laag stroomverbruik en een aparte energiebeheer unit. De applicatie processor gebruikt de Cortex-M7-processor om een ultra-laag energieverbruik van 10uA/MHz te bereiken, wat ver onder het industriegemiddelde van 30uA/MHZ ligt.

De HUAWEI WATCH GT 2 46mm-serie kan tot twee weken ononderbroken gebruikt worden in een situatie waarbij de intelligente hartslagmonitor en de meldingen/notificaties aan staan, ‘s nachts de scientific sleepingmode aan staat en per week maximaal 30 minuten Bluetooth gesprekken gevoerd worden, 30 minuten muziek afgespeeld wordt en tot 90 minuten gesport wordt. In de classic mode functioneert de HUAWEI WATCH GT 2 42mm tot een week lang ononderbroken. Beide horloges hebben een aanzienlijk verbeterde batterijduur in de GPS-sportmodus. De 46mm watch bereikt een batterijduur van 30 uur in de GPS-sportmodus en de 42mm watch bereikt een batterijduur van 15 uur.

3D-glasontwerp voor groter beeld
De HUAWEI WATCH GT 2 is voorzien van een alles-in-één 3D glazen display voor een groter beeld en een mooie look and feel. Daarnaast is de 46mm serie uitgerust met een 1,39-inch AMOLED HD precisie touchscreen met een beeldschermresolutie van 454 x 454 pixels, een breder kleurengamma, en ultradun ontwerp vollere kleuren en een hoger contract bereikt en daarmee superieur is aan LCD-schermen.

Nieuwe professionele sport-monitoring zorgt voor een rijkere smartwatch ervaring
De HUAWEI WATCH GT 2 46mm serie sluit aan op mobiele telefoons van Huawei via bluetooth en ondersteunt bluetooth-oproepen tot 150 meter. De watch ondersteunt ook het telefoonboek waarmee de contactgegevens opgeslagen worden en gemakkelijk te vinden zijn. Tegelijkertijd wordt de watch geleverd met een groot geheugen, met ruimte voor 500 mp3-nummers.

In de sportmodus is de HUAWEI WATCH GT 2 te gebruiken bij verschillende buitensporten (hardlopen, wandelen, hiken, trail running, fietsen, open water zwemmen, triathlon) en binnensporten (wandelen, hardlopen, fietsen, zwembad zwemmen, roeimachine, vrije training, crosstrainer). Voor deze sporten biedt het horloge een full-scale monitoring van ongeveer 190 soorten gegevens. De watch biedt data analyses voorafgaand aan het sporten, gegevens analyses tijdens het sporten, en professioneel advies achteraf.

Uitgebreid gezondheidsmanagement
Op het gebied van hartslag-monitoring helpt HUAWEI WATCH GT 2 bij het monitoren van bradycardie en hartfalen. Buiten de sportmodus wordt de gebruiker gewaarschuwd als de hartslag hoger is dan 100 bpm of minder dan 50 bpm voor langer dan 10 minuten. Gebruikers kunnen de gegevens ook bekijken in de Huawei Sport- en Gezondheid App om de gezondheid real time in de gaten te houden.

HUAWEI TruSleep™ 2.0 bewaakt de slaapkwaliteit, de realtime hartslag, de kwaliteit van de ademhaling tijdens de slaap en maakt gebruik van big data analyse om de slaapkwaliteit te beoordelen. Het combineert Huawei AI-technologie om slaapproblemen nauwkeurig te analyseren en biedt suggesties voor slaapverbetering, evenals gepersonaliseerde slaapdiensten en rapporten om gebruikers te helpen de slapen.

HUAWEI WATCH GT 2 wordt ook geleverd met zelf ontwikkelde HUAWEI TruRelax™-technologie die gebruikers helpt bij het verlichten van stress door met HRV (hartslagveranderingen) waarden te registreren en te zorgen voor feedback op de stressindex van de gebruiker. Daarnaast heeft het ook een waarschuwing, die de gebruiker eraan herinnert om na een bepaalde tijd op te staan en zich te verplaatsen. Bij speciale gelegenheden kan het alarm worden uitgeschakeld. Ook het aantal stappen die elke dag gezet worden, de verbrande calorieën en het aantal keren dat er opgestaan wordt, registreren. HUAWEI WATCH GT 2 biedt consumenten de hele dag door informatie over de fysieke toestand om hen te helpen bij het ontwikkelen van een gezond leven gewoontes en levensstijlen.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?