Met nieuws van o.a.
partners

Het mooiste cadeau voor Moederdag: de mama ketting

KAYA Sieraden

Ben je op zoek naar een cadeau die de liefde vangt tussen moeder en kind? Denk dan eens aan een mama ketting van KAYA Sieraden. Deze ketting staat symbool voor de band tussen moeder en kind. Een mooi en persoonlijk sieraad om je moeder, zus of vriendin mee te verrassen!

Mama ben je voor altijd. Hoe mooi is het om te laten zien hoe trots je daarop bent! Met de Moederdag sieraden van KAYA verras je mama’s en oma’s met een sieraad dat ze voor altijd zullen koesteren.

Band tussen moeder en kind
De band tussen een moeder en kind is onbeschrijfelijk. Vanaf het moment dat je zwanger bent weet je het zeker; van dit kleine wezentje ga ik houden met heel mijn hart. Het intense gevoel dat je als moeder kunt hebben als je kind zich tegen je aandrukt met twee zachte armpjes om je nek. Daar kan geen enkel sieraad tegenop. KAYA Sieraden probeert dit gevoel te evenaren door de symboliek te vangen en te vertalen naar een speciaal mama-sieraad. De mama kettingen symboliseren de liefde en de band tussen moeder en kind.

Mama sieraden
Draag je kinderen dicht bij je hart met een elegante mama ketting zoals Crystals Moeder & Kind. Deze ketting is verkrijgbaar in .925 Sterling zilver, verguld of Rosé verguld en bestaat uit een hart waarin een moeder haar kind omarmt. De zijkant is afgewerkt met zirkonia steentjes dat zorgt voor een speelse twist.

Moederdag
Op zondag 9 mei zetten we alle moeders weer in het zonnetje. Ontbijtje op bed, een tekening en een passend cadeautje. Dit keer geen ketting van macaroni of armband van klei, maar een Moederdag ketting die de liefde tussen moeder en kind symboliseert. De mama ketting ‘We Are Family’ symboliseert jullie gezin en is het perfecte cadeau voor Moederdag.

Over KAYA Sieraden
Omdat ze ‘er net zo uit wilde zien als mama’ plunderde kleine Kaya met plezier het sieradenkistje van haar moeder. Dat inspireerde Tanja Rakhou om zelf sieraden te ontwerpen voor trotse moeders en hun kinderen. Onder de naam KAYA Sieraden ontwerpt en verkoopt ze sindsdien haar sieraden. Denk aan sieraden met een mooie betekenis of voor een speciale gelegenheid, zoals een geboorte, eerste verjaardag, doop, communie of bruiloft. Per verkocht sieraad doneert KAYA een bedrag aan Stichting Eduki, zodat een kind in Gambia een week naar school toe kan. Bekijk en bestel de collecte hier.

Nog meer leuke suggesties voor moederdag:

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?