Met nieuws van o.a.
partners

De nieuwe HUAWEI Band 6 met 1,47-inch AMOLED-display en batterijduur van twee weken

huawei band 6

De HUAWEI Band 6 is Huawei’s eerste smartband met een 1,47” AMOLED FullView-display en heeft daarmee een scherm/behuizingsratio van maar liefst 64 procent. Zo kan de HUAWEI Band 6 een breed scala aan informatie weergeven en tegelijkertijd een stijlvolle accessoire zijn.

Ultiem comfort en nauwkeurige gezondheidsmonitoring zijn een must voor sportbanden. Met dit in gedachten legt de HUAWEI Band 6 de lat dan ook hoog op het gebied van design, materiaalkeuze en de verschillende detectietechnologieën. De smartband weegt slechts 18 gram en beschikt over een batterijduur van wel twee weken. De HUAWEI Band 6 is de allereerste HUAWEI Band die 24 uur continue SpO2-meting ondersteunt en biedt gebruikers daarnaast een uitgebreid scala aan gezondheidsmonitoringfuncties. Met met dan 95 verschillende trainingsmodi helpt de HUAWEI Band 6 al haar gebruikers met een sportieve en gezonde levensstijl.

Trendsetter in design
Met een 1,47” AMOLED-display en een resolutie van 194*368 en 282PPI, heeft de HUAWEI Band 6 een ontzettend scherp beeld. In vergelijking met zijn voorganger is het scherm 148 procent groter en ook de scherm/behuizingsratio is opmerkelijk verbeterd tot wel 64 procent. Het kleurrijke scherm biedt gebruikers meer informatie en geeft trainings- en gezondheidsgegevens gebruiksvriendelijk weer. Gebruikers kunnen de Band 6 eenvoudig bedienen, net zoals de touchscreen van een smartphone.

De HUAWEI Band 6 is verkrijgbaar in de verschillende kleuren Graphite Black, Sakura Pink, Forest Green en Amber Sunrise (exclusief verkrijgbaar in HUAWEI Store), om zodoende aan te sluiten bij de stijl of outfit van de gebruiker. De Band 6 is een met glasvezel versterkte polymeerhorloge – met metalen textuurcoating, gecombineerd met zachte en huidvriendelijke siliconen rubberen band – en maakt gebruik van UV-licht geïnduceerde polymerisatietechniek, waarmee het een nieuwe trend zet in smartband-design.

Batterijduur van twee weken
De HUAWEI Band 6 wordt ondersteund door een energiezuinige chipset en slimme energiebesparende algoritmen. Een batterijduur van 14 dagen maakt continue hartslag- en slaapmeting mogelijk. De Band 6 kan worden opgeladen middels snelladen via een magnetische oplader. Zo laadt een lading van vijf minuten de smartband voldoende op voor wel twee dagen lang gebruik. Met een gewicht van slechts 18 gram.

Huawei band 6A

De ideale gezondheids- en fitnesspartner
Het kunnen monitoren van je gezondheid is een van de belangrijkste redenen voor gebruikers om een sportband aan te schaffen. Dankzij de geoptimaliseerde hardware, gebaseerd op de Huawei TruSeen™ 4.0 hartslagmeting, ondersteunt de HUAWEI Band 6 nu continue SpO2-meting. Hiermee kan de gezondheid van gebruikers 24/7 accuraat in de gaten gehouden worden. Wanneer het zuurstofgehalte in het bloed laag is, krijgen gebruikers hiervan een melding waardoor zij sneller in actie kunnen komen. De HUAWEI Band 6 biedt ook continue en nauwkeurige hartslag-, slaap-, stressmeting en houdt de menstruatiecyclus bij; het waarschuwt de gebruiker ook als de hartslag in rust te hoog of te laag is.

Met 11 professionele trainingsmodi – zoals (binnen en buiten) hardlopen, fietsen en touwspringen – en 85 aangepaste modi, waaronder fitness, balsporten en verschillende dansvormen – biedt de HUAWEI Band 6 voor iedere sportieveling wat wils. De Band 6 neemt het door Huawei ontwikkelde professionele trainingsalgoritme van HUAWEI TruSport™ over om de trainingsmogelijkheden van gebruikers grondig te analyseren. Dit gebeurt op basis van multidimensionale parameters zoals hartslagvariabiliteitsgegevens en trainingsgegevens, waardoor gebruikers een wetenschappelijke analyse van en suggesties krijgen voor hun trainingen.

Je persoonlijke assistent
Met haar indrukwekkende batterijduur en lichtgewicht ontwerp is de HUAWEI Band 6 ontworpen om gebruikers te voorzien van essentiële en slimme functies in verschillende situaties. De HUAWEI Band 6 toont inkomende telefoongesprekken en berichten, regelt het afspelen van muziek en kan de sluiter van de camera op afstand bedienen.

De HUAWEI Band 6 loopt niet alleen voorop in smartband design, maar is ook het meest veelzijdige wearable product op de markt. Met haar “Kies voor Groter en Beter”-inspiratie is de HUAWEI Band 6 ontworpen om een 24/7 slimme ervaring voor gezondheidsmonitoring en sporten te creëren, waardoor gebruikers nieuwe manieren kunnen vinden voor een gezonde en actieve levensstijl.

De HUAWEI Band 6 is vanaf vandaag beschikbaar in Nederland voor pre-order in de HUAWEI Store voor € 59,99 en gaat 22 april officieel in de verkoop.

Kijk hier voor de beste sportbanden:

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?