Met nieuws van o.a.
partners

De allround draagbare Polar Ignite 2 is nu verkrijgbaar

Polar Ignite 2

De eerder aangekondigde Polar Ignite 2 is vanaf vandaag verkrijgbaar. Dit all-round fitnesshorloge combineert een schatkist vol sport- en fitnessfuncties met een brutale, zelfverzekerde stijl. Het slanke, lichtgewicht ontwerp, smartwatchfunctionaliteit, gepersonaliseerde trainingsbegeleiding en tot vijf dagen batterijduur maken dit het ideale, 24/7-draagbare horloge om de beste versie van jezelf te worden.

“Onze workout-routine is afgelopen jaar ingrijpend veranderd,” zegt Tomi Saario, CEO van Polar. “Het licht aan het eind van de tunnel is momenteel voor velen zichtbaar en dat is een enorme kans om sterker terug te komen. De Polar Ignite 2 biedt een holistischer beeld dan andere partijen in de markt, door op ieder moment je fysieke en mentale gesteldheid inzchtelijk te maken. Het helpt om je lichaam beter te begrijpen, je prestaties te verbeteren en biedt alle handvaten om 2021 jouw jaar te maken.”

De nieuwe Polar Ignite 2 beschikt ondermeer over de volgende functies:

  • Stijl: een lichtgewicht maar duurzaam ontwerp dat is te personaliseren met verschillende wijzerplaten, kleuren en horlogebandjes, waaronder die ingezet met echte Swarovski®-kristallen.
  • Nauwkeurigheid: geavanceerde hartslagtechnologie op de pols en geïntegreerde GPS voor precieze registratie van snelheid, afstand en locatie.
  • Slaap & herstel: de Sleep Plus Stages™ en Nightly Recharge™ functies bieden gedetailleerd inzicht in je slaapduur en –kwaliteit en meten in hoeverre je lichaam is hersteld van de inspanning de dag ervoor.
  • Serene: begeleide ademhalingsoefeningen voor betere balans tussen lichaam en geest.
  • Fitspark™ & Weekly Summary: gepersonaliseerde dagelijkse workout-begeleiding gebaseerd op je mate van herstel en trainingshistorie en voortgangregistratie in de Weekly Summary-functie.
  • Hartslagsensormodus: nauwkeurige, realtime registratie van je hartslag die te koppelen is aan andere apparaten, zoals fitnessapparatuur of fietscomputers.
  • Smartwatch essentials: een gemakkelijk te bedienen dashboard met muziekbediening, weersvoorspellingen en push-notificaties.

Verkrijgbaarheid
De Polar Ignite 2 is nu verkrijgbaar in de kleuren Goud & Champagne, Stormblauw, Roségoud & Roze en Zwarte Parel en kost € 229,90.

Customize je horloge verder met diverse, los verkijgbare polsbandjes vanaf €19,90.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?