Met nieuws van o.a.
partners

Alles is f*cked Een boek over hoop

alles-is-fucked

We leven in een interessant tijdperk. Ogenschijnlijk hebben we alles goed voor elkaar: we zijn welvarender, vrijer en ontwikkelder dan ooit. Aan de andere kant is alles gewoon ontzettend f*cked – de aarde warmt op, regeringen falen, economieën storen in en iedereen voelt zich voortdurend beledigd op Twitter.

Op dit moment in de geschiedenis, met onze toegang tot technologie, onderwijs en communicatie waar onze voorouders alleen maar van konden dromen, worden we overspoeld door een gevoel van algemene hopeloosheid.

Waar Mark Manson zich in zijn eerste boek vooral richtte op de onvermijdelijke fouten in ieder individu, gaat het in Alles is f*cked over de eindeloze rampen in de wereld om ons heen. Hij kijkt naar onze relaties met geld, entertainment en internet; en hoe een teveel aan iets goeds ons alleen maar miserabeler maakt. Hij tart openlijk onze definities van politiek, religie, geluk, vrijheid en zelfs van hoop.

Op de typische Manson-manier, scherp en met humor, daagt hij ons uit om eerlijker tegen onszelf te zijn en verbinding te maken met de wereld op manieren die we zelf waarschijnlijk nog niet hadden bedacht.

Alles is f*cked. Een boek over hoop van Mark Manson verschijnt 14 mei 2019.
ISBN 978 94 005 1093 7 | Prijs € 20,99

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?